Angelina Jolie otkrila tajnu svoje veze s Bradom Pittom

FILMSKA boginja priznala je novinarima da je moralo doći do ljubavne afere s ljepotanom Pittom jer se ona uvijek zaljubi u svog partnera na setu. Angelina tvrdi da prema filmskim partnerima osjeća duboku povezanost koja se pretvara u ljubav.

Počelo je to još 1995. godine u filmu "Hackers" kada se upoznala s engleskim glumcem Johnnyem Lee Millerom, s kojim je kasnije provela tri godine u braku. Nakon toga na snimanju filma "Pushing Tin" osvaja Billya Boba Thorntona. Ova romansa također je okrunjena brakom koji je trajao tri godine.

Tabloidi su šuškali i o njenoj vezi s Antoniom Banderasom s kojim je 2001. godine snimila "Original Sin" pun golišavih erotskih scena. Banderasova ljubomorna supruga Melanie Griffith
tada ju je nazvala "gutačicom muževa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisalo se da se na snimanju filma "Aleksandar" prošle godine u svakom pogledu zbližila s neobuzdanim Ircem Colinom Farrellom, a veza s Pittom došla je kao "šlag na tortu".

29-godišnja Jolie objašnjava kako je za potrebe filma "Mr & Mrs Smith", u kojem njih dvoje glume bračni par ubojica, sa 41-godišnjim Pittom uvježbavala pucanje jer "kada si naoružan moraš vjerovati partneru". Od povjerenja do seksa trebao joj je samo mali korak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara