Angelina Jolie preotela Tomu Cruiseu ulogu u akcijskom trileru

Angelina Jolie preotela Tomu Cruiseu ulogu u akcijskom trileru

ANGELINA JOLIE trenutačno je u pregovorima za prihvaćanje uloge u filmu "Edwin A. Salt" koja je originalno dodijeljena Tomu Cruiseu. Triler, kojemu će se naziv promijeniti samo u "Salt", napisan je za glavnu mušku ulogu pod nazivom "Edwin A Salt", a ulogu je prvobitno dobio Tom Cruise. Kada su pregovori između njega i studija propali, nekoliko drugih muških glumaca, ali nakon što je Angelina Jolie pokazala interes za ulogu u tom filmu, scenarij za film prepravljen je i prilagođen ženskoj ulozi. Iako Angelina još nije službeno prihvatila ulogu, pregovori oko iste su u tijeku, a ovo će biti njezin drugi akcijski film nakon uloge u filmu "Wanted".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako se vjerovalo kako će u nadolazećem filmu "Edwin A Salt" glumiti Tom Cruise, scenarij za ovaj akcijski triler filmski studio Columbia Pictures odlučio je preraditi specijalno za Angelinu Jole. Redatelj filma biti će Philip Noyce, producenti Lorenzo di Bonaventura i Sunil Perkash, a scenarist ostaje Kurt Wimmer. Pregovori za glavnu ulogu još traju, no sve je izglednije da će to biti baš Angelina Jolie. Ako dobije ulogu, igrat će CIA agenticu koja je optužena da je tajni ruski špijun i mora ostati na slobodi dovoljno dugo da dokaže kako su te tvrdnje neistinite. Tom Cruise dugo je pregovarao vezano za ovaj projekt i ulogu u filmu, no pregovori su zbog još nepoznatih razloga propali i uloga je ponuđena još nekolicini muških glumaca, a nakon što je Angelina izrazila zainteresiranost za projekt, scenarij je prepravljen specijalno za nju.

Posljednji Angelinin projekt bila je uloga u akcijskom trileru "Wanted" koji je zaradio 132 milijuna dolara, a prije toga mogli smo je vidjeti u još jednom akcijskom filmu, "Gospodin i Gospođa Smith". Iako njezine uloge u akcijskim filmovima nisu prošle pretjerano zapaženo, kritičari su Angelinu okarakterizirali kao rijetku glumicu koja je uspješna u ulogama akcijskih junaka, koje su isključivo muška domena.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara