Angelina Jolie: Zahara je umislila da u trbuhu nosi prašćića, a Pax majmuna

ANGELINA JOLIE je na press konferenciji uoči premijere njenog najnovijeg filma potvrdila kako očekuje blizance, ali nije htjela otkriti njihov spol. Ispričala je kako i su njena djeca umislila da su trudna, pa tako posvojena Zahara misli da u trbuhu ima svinju, a trogodišnji Pax tvrdi da očekuje majmuna.

"Djeca su jako uzbuđena što što sam ja trudna, ali ovo im nije novost obzirom da smo ovakvu situaciju prošli dok sam bila trudna sa Shiloh. Zahara glumi da je i ona trudna i kaže da u trbuhu nosi malu svinju. Uvjerava me da je ta svinja tjera da pojede sve čokoladne kolačiće. Pax joj daje punu podršku, naime, i ona je trudan i očekuje rođenje svog prvog majmuna", ispričala je Angie i objasnila da je zbog toga situacija u njihovom domu je jako pozitivna i zabavna.

Angelina i Brad trenutno borave u Cannesu gdje se premijerno prikazuje animirani film "Kung Fu Panda" na kojem je surađivala s Jackom Blackom i Dustinom Hoffmanom, a u kojem je posudila glas tigrici. "Čula sam da je Hrvatska prelijepa zemlja", rekla je Angie kada je čula da joj na press konferenciji pitanje postavlja novinar iz Hrvatske.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara