Angelina Jolie zaprijetila Jennifer Aniston da se kloni njezine djece?

Tekst: A.M.
Foto: JLP

ČINI se kako se "rat" između Angeline Jolie i Jennifer Aniston još uvijek nije stišao, barem ako je vjerovati američkom tabloidu National Enquireru, koji je objavio priču o još jednom sukobu bivše i sadašnje nevjenčane supruge Brada Pitta. Naime, kako pišu Ameri, bijesna Angelina zaprijetila je Jennifer da se kloni njezine djece te da im ne glumi drugu majku jer će u protivnom svom suprugu zabraniti ikakav kontakt s njom.

Također, kako piše tabloid, Brad i Jennifer redovito se druže, što ne smeta Angelini sve dok njezin nevjenčani suprug sa sobom ne vodi jedno od njihovih šestero djece. "Angelina ne želi da njezina djeca krivo shvate druženje njihovog oca s drugom ženom. Brad joj je već nekoliko puta objasnio da s bivšom suprugom ima prijateljski odnos i ona je to bez problema prihvatila", rekao je neimenovani izvor za National Enquirer.

Cijelu priču još uvijek nisu komentirali glavni akteri, Brad, Angelina i Jennifer, a sudeći prema prijašnjim sličnim informacijama koje su o njima pisali mediji, čini se da ni ovaj put neće reagirati i istupati u javnost već će pravdu potražiti na sudu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara