Anna Nicole Smith napala kablovsku televiziju

BIVŠA Playboyeva zečica osula je paljbu na televizijsku postaju VH1 koja se prošlog tjedna "usudila" ispričati tračeve iz njenog života.

Anna se naljutila na njihovu verziju priče o braku s milijunašem Howardom Marshallom za kojeg se udala 1994. godine. Tada je imala 26 godina, a on 90. Umro je godinu dana kasnije, a prsata ljepotica se godinama borila na sudu kako bi se dokopala njegovog ogromnog naslijeđa koje iznosi "tek" oko 100 milijuna dolara.

U svojoj kolumni tabloida "National Enquirer" seksi milijunašica tvrdi da je emisija tv kuće VH1 - "Anna Nicole's Most Shocking", "najobičnije smeće" u kojoj su anonimci govorili ono o čemu nemaju pojma.

Opovrgnula je trač da je na sprovodu svog supruga nosila vjenčanu haljinu, već je odjenula bijelu umjesto crne odjeće jer "bi on to volio".

"Našalila" se da su njihove glasine starije od godina njenog pokojnog muža i poručila urednicima da nabave nove materijale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A VH1 mogao je birati od obilja foto i video materijala s kojim se Anna "proslavila" posljednjih godina.

Na dodjeli kompjuterskih nagrada "slučajno" joj je ispala dojka, na spektaklu MTV-a pokazala je gole grudi s logom glazbene televizije, a čak su je jednom prilikom tjelohranitelji zbog pijanstva morali odnijeti s pozornice.

Anna se probija i u Hollywoodu, pa u novom filmu slavnog Johna Travolte "Be Cool" glumi samu sebe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara