Ante Ante, palim se na te!

60-GODIŠNJA umirovljenica iz sela Dračevica, autorica je knjige "Generalova ljubav" posvećene, pogađate i sami, odbjeglom haškom optuženiku Anti Gotovini. U knjizi ne manjka eksplicitnih opisa seksualnih avantura generala, a sama autorica otvoreno priznaje da mašta o romantičnoj vezi s Gotovinom.

Sinaja Bui Šimunović, bivša stjuardesa iz sela Dračevica u blizini Supetra na Braču, opsjednuta je odbjeglim generalom do te mjere da je napisala ljubavni roman "Generalova ljubav", u kojem o sebi piše kao o neodoljivoj zavodnici čija je velika ljubav upravo Ante Gotovina.

Koliko je cijela priča bizarna, pokazuje podatak da se Gotovinu u knjizi naziva JF, i to po ubijenom američkog predsjedniku Johnu Fitzegeraldu Kennedyu, koji je za spisateljicu "fascinantan čovjek".

"Imam svaki tekst koji je u novinama izašao o Gotovini, skupljam i čuvam za sljedeću knjigu koja će se zvati "Ljubav i bijeg", i u kojoj ćemo se on i ja zaljubljeni skrivati od Carle Del Ponte po Africi." - kazala je Šimunović u razgovoru za tjednik Globus.

Bračka umirovljenica čudi se što joj nitko nije želio objaviti ljubavni roman o Gotovini, pa ga je u nakladi od 300 primjeraka izdala o vlastitom trošku. Sinaja je uvjerena da će, prije ili kasnije, završiti u romantičnoj vezi s odbjeglim generalom.

"Prijateljice koje su pročitale roman kažu da sam ja morala biti s Gotovinom i da ne bih to tako vjerno uspjela napisati da nešto s njim nisam imala. No, bit ću. Već ga vidim kako mi dolazi na teracu." - uvjerena je Šimunović, koja u knjizi otvoreno opisuje vlastite seksualne maštarije s odbjeglim generalom.

"Ni pjesma, ni najljepša muzika ne mogu se usporediti s našim spajanjem. Tek kada je ušao u mene, nebo se otvorilo nada mnom, i doživjela sam ono što nikada nisam. Zbilja JF, jedinstven si, tvoje tijelo, svaki dio odgovara mome, kao da nas je netko radio po mjeri." - izvadak je iz teksta romana "Generalova ljubav."

Bilo kako bilo, jedva čekamo sljedeći roman maštovite umirovljenice s Brača.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara