Ante Gotovac: Na farmi su svi odvratni, ljigavi i gade mi se!

Ante Gotovac: Na farmi su svi odvratni, ljigavi i gade mi se!

DEVETI tjedan na trenutačno najpoznatijoj farmi u državi definitivno je bio najburniji do sada, što uključuje i prošlu sezonu. Mnogi su priznali kako se ne podnose, kako se živciraju ili jedva čekaju da budu izbačeni. Najžešći sukob bio je između Gotovčevih i Marine Perazić. Dok ju je Ante grubim riječima verbalno šamarao, Simona je iz drugog plana rado potpaljivala vatru. No ipak, Marina je stoički podnijela sve napade i odlučno se upustila u borbu s Antom kojeg je sama odabrala za drugog duelistu.

"Kad sam ulazi o Farmu ja sam izrekao svoje mišljenje o farmerima, a to je da su šljam, i dalje stojim kod svega što sam rekao. S Marinom je bilo nesuglasica, ali mi smo sve izgladili. Priznajem da sam u Farmu ušao s mržnjom, ali ne zbog showa, već zbog ljudi. Onaj mario Mlinarić je takav ljigavac koji mi je na kraju jeo iz ruku, a uvidio sam da sam popušio i kod Gianne, nije to to što sam mislio. Iskreno, najviše mi je žao zbog Jurice Pađena jer više nisam s kim imao popiti kavu", rekao nam je Ante.

Dvoboj kao zezancija

Dvoboj je djelovao gotovo kao zezancija, jer se Ante cijelo vrijeme smijuljio, dok je Marina pokazala da o Međimurju zna dovoljno da bi mogla predavati. No, to je sve samo zato što je Ante u jednom ovotjednom razgovoru s Marinom eksplicitno naglasio kako žarko želi napustiti farmu. Na kraju su se izljubili i izgrlili, te time dali naslutiti kako će zaboraviti sve svađe kojima su svakodnevno svjedočili i farmeri i gledatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovac vs. Mlinarić-Bubičić

"Tjedan dana na farmi je pakao, vjerujte mi. Malo novaca se dobije naposljetku kad vidite koliko je sve gadno, kakvi su ljudi tamo šljam. Mada ne smijem reći tko će biti novi gazda, većina farmeri misli da će to biti upravo Marina Perazić, pa su joj se počeli tako ulizivati da je to bilo prestrašno. Ako me se pita, želim kao pobjednicu vidjeti Simonu. U šoku sam što nismo zajedno, ali želim da se bori i da pokaže da to može sama bez ičije pomoći. Samo se nadam da će biti van struje Mlinarić-Bubičić koji su foliranti i koji su se dogovorili kako strateški doći do pobjede, a to da su dobričine, vjerujte mi, nakon tolikih sapunica Mariju Mlinariću nije teško glumiti sve ono što bi gledatelji voljeli vidjeti", za kraj nam je rekao jedan od kontroverznijih likova u showu Farma.

L.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara