Antonija Blaće lezbijkama najatraktivnija u 2006. godini

Antonija Blaće najviše se svidjela hrvatskim lezbijkama u 2006. godini, i to zbog svoje neposrednosti i prirodnosti koju je, unatoč "plastičnosti" na kojoj inzistira RTL, uspjela zadržati. Osim toga, vidno se popravio njezin stil odijevanja, pa i figura, te je mlada Šibenčanka na kraju glasanja imala dvostruko više glasova od drugoplasirane Severine.

"Dobiti kompliment najpoželjnije bilo što je vrlo ugodno, a tek u konkurenciji sa Seve koja mi je pregenijalna... Pogotovo ako mislite kao ja da žene imaju bolji nos. Zapravo mislim kako, obzirom da su muški i ženski kriteriji privlačnosti drugačiji, žene brže prepoznaju ono što muškarci zapravo žele dugoročno", rekla je Antonija CrolPortalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza sebe je ostavila brojne hrvatske ljepotice, kao što su trećeplasirana Iva Jerković, te Anđa Marić, Bojana Gregorić, Nina Badrić i mnoge druge. Antonija ih je, između ostalog, privukla i zato što djeluje jako "gay friendly". "Vrlo sam otvorena prema takvim stvarima i moram s ponosom ustanoviti da su mi ljudi bez problema priznavali svoju gay orijentaciju", zaključuje nova lezbijska ikona.

D.K.
Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara