Antonija Blaće o intimnostima u BB-u: Ne trebamo odmah bacati kamenje, pustite im obitelji na miru

Foto: RTL

MARIJANA i Nemeš iz Big Brother kuće glavna su tema ogovaranja ljubitelja reality showova po cijeloj bivšoj Jugoslaviji, a što misli o njihovom odnosu, pitali smo i voditeljicu popularne emisije Antoniju Blaće.

"Evo baš čitam komentar Hrvoja Marjanovića na Indexu i čovjek je otprilike rekao sve što i ja mislim. Do jučer nam je najveća tema bila kako to da su Hrvati u tamo nekom regionalnom showu, a sada želimo dići ruke od jedne naše Hrvatice jer je napravila nešto što mi dušobrižnici smatramo lošim. Nitko ne dovodi u pitanje je li to u redu ispred kamere, to je totalno druga tema za razgovor. Voljela bih da nismo baš takvi da bacamo kamenje po ljudima. Apel Šibenčanima, znam da je tamo dio mentaliteta zafrkavati ljude, ali zbog njezine obitelji, muža, voljela bih da malo ohlade prema njima i da im  ne stvaraju dodatni pritisak. Oni će to sami međusobno riješiti", rekla nam je Antonija.

Voditeljica najbolje zna kakav je osjećaj biti u izolaciji jer je i sama jednom bila stanarka BB kuće. "Ja godinama objašnjavam ljudima kako je to u kući i nitko mi ne vjeruje. Ti kada si tamo ne možeš stalno misliti na to da je upaljena kamera, pa vidite da oni nešto šapću i misle da ih nitko ne čuje, zaborave da imaju mikrofone, orijentirani su samo na druge ukućane. Ne bi mogli ništa preživjeti kada bi u glavi stalno imali cijeli koncept", objašnjava Tonka.

"Nije mi toliko nerazumljiva potreba da u kući tražite nečiju bliskost"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi na svakodnevnoj bazi doživljavamo puno bliskosti s drugim ljudima, mame, tate, prijatelji, a u kući toga odjednom nema i to vam tamo strašno fali. Zato se vrlo brzo i prijateljstva intenzivna stvaraju, jer vam silno treba taj osjećaj da pripadate nekome, da imate nekoga svoga. Kada to sve skupa stavite u kontekst, nije toliko nerazumljiva potreba da tražite nečiju bliskost. Naravno, drugi je par cipla što je ona udana, majka i ostalo, ali to odbijam komentirati. To je njezin problem", kaže Tonka. Ipak, misli kako nije u redu što su se svi počeli toliko zgražati nad Marijanom jer misli da je to licemjerno. "Po našim reakcijama, reklo bi se da nikad nitko nikoga nije ni prevario, ni pogledao niti išta. Šok ove situacije se sastoji u tome što su tamo kamere. Vidi se da i ona proživljava krizu, ne zna što bi sama sa sobom. malo je ekstremna situacija, da nam se ispred očiju događa noćna mora većine nas, iz naših privatnih života. Ali, treba to sve malo ohladiti, i olakšati obitelji", apelira Tonka.

Izjavu Marijaninog oca o odricanju treba uzeti sa rezervom, misli Tonka

Marijanin otac rekao je da je za njega njegova kćer mrtva nakon što je vidio što se događalo pod plahtom o kojoj se najviše raspravlja. "Čovjek je šokiran. Normalno da je se neće zapravo odreći, ali ne zna ni sam kako da reagira, nelagodno mu je i neugodno, tako da tu izjavu o odricanju treba uzeti s dozom rezerve, šok i sve ostalo će se već slegnuti. A njezin suprug je, do sada, bio stvarno odličan, prava podrška, tako da mu stvarno treba olakšati, zaslužuje da ga se pusti na miru", misli Antonija.

"Ostali stanari su normalni, baš ok ljudi"

Ostali stanari su, po njezinoj ocjeni, prilično normalni. "Na prvi pogled je bilo, Bože mili, tko ih je skupio, ali kada sve zbrojiš i oduzmeš, vidiš da su to više manje ok ljudi, sa nekim svojim životima, nitko nije rođen s nekom zlatnom žlicom u ustima, dosta su normalni svi. Svi o sve pričaju, nema zabranjenih tema, nitko do sada još nije izvalio neku notornu glupost", kaže Antonija.

Nova sezona Big Brothera i regionalno izdanje showa za Antoniju su velika promjena, i to dobrodošla. Dobro mi je što mi se dogodila ovakva nova situacija, jer se u poslu nikada nije dobro opuštati. ovo je za mene neki novi adrenalin i neka nova dimenzija, sviđa mi se što sam se u to upustila. A čini se i da me ova nova publika dobro prihvatila, iako je prošlo još premalo vremena za generalnu ocjenu", rekla nam je voditeljica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara