Antonija Blaće o seksu u BB-u: Ako se stanari u kući budu osjećali prirodno, sve je moguće

Foto: RTL

ANTONIJU BLAĆE popodne je stigla u Beograd, koji će ove godine biti domaćin Big Brothera. Ako uhvati malo vremena, voditeljica će pregledati kuću u kojoj će se dvanaestero kandidata boriti za nagradu od 100 tisuća eura te u kojoj će oni dovoljno uspješni da doguraju do finala provesti punih 106 dana. Antonija još nije upoznala kandidate koji će nas tijekom sljedeća tri mjeseca zabavljati na malim ekranima, a koji će u Beograd doći iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

"Različite nacionalnosti sigurno neće biti uzrok svađa" 

"Mislim da različite nacionalnosti sigurno neće utjecati na to da u kući bude više svađa. ja sam bila u kući, i znam kako to izgleda. Tamo imate toliko drugih problema da nacionalnost sigurno neće biti glavni razlog svađanja. Možda nekada i dođe `na tapetu`, ali sigurno neće biti uzrok razmiricama. Kada si unutra pokušavaš preživjeti ta tri mjeseca najbolje što možeš, moraš se skupiti s ljudima koji su ti draži i koji ti bolje odgovaraju, ne možeš se dijeliti po toj osnovi tko je odakle", rekla je za Index Antonija, koja je i sama sudjelovala u prvoj sezoni tog realityja. To bi iskustvo, otkrila nam je, rado ponovila.

Ipak ove godine će, kao i proteklih, biti voditeljica, a u toj će joj se ulozi pridružiti i srpska voditeljica i glumica Marijana Mičić. "Ona mi je super, upoznale smo se prošlog tjedna i odmah smo se skužile, odradile probu bez problema, kao da sto godina radimo zajedno. A da li bi radije imala muškog kolegu, hm, ma samo je jedan Ivan Šarić, tako da slučajno imam nekog muškog uza sebe, taj ne bi imao puno šanse", rekla nam je Tonka.

"Za posao u Big Brotheru možeš se samo psihički pripremiti"

Ove godine njezina publika bit će puno šira zbog čega je hvata lagana trema. "Imam malo treme zbog nove publike. Pred ovom u Hrvatskoj sam televizijski rasla i odgajala se, sve su pratili i bili blagonakloni i dobri prema meni, opraštali mi greške, i gledaju na mene kao na svoju domaću. A kako će biti sada, ne znam. Tu sam novo lice, ali nadam se da ću proći. Nadam se da ću svoj dio dobro odraditi, a onda će sve biti ok", kaže Antonija. Za posao na Big Brotheru je, kaže, najvažnija dobra psihička priprema. "Za to se ne možeš pripremiti, osim psihički, jer to ide uživo. Možeš ti tekst naštrebati, ali nije to prava priprema, jedino je važno da kada sve krene ti budeš psihički ok i daš svoj maksimum", misli Antonija, kojoj to sigurno neće biti nikakav problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antonija ne misli kako je kod nas reality potrošeni format. "Ako mislite da kod nas ima previše takvih showova, tu je sve još na n-tu, jedan završi, drugi odmah počinje, kod nas to i nije tako. Ako malo razmislite, kod nas i nema takvih formata. Ako je `Zvijezde pjevaju` reality, onda je i `Sedma noć` bila,i `Kviskoteka`. Big Brother i Farma su reality, ovo ostalo su zabavne emisije", kaže Tonka.

A baš u takvim emisijama publika uživa. "Inače gledamo poznate osobe kako odgovaraju na pitanja, natječu se, pa mislim da ljudima dođe kao neko osvježenje da vide neke obične ljude s kakvim se problemima suočavaju. Ovi slavni su profesionalci, oni se pred kamerama mogu drugačije ponašati, kako žele, a `mali čovjek` ne može, barem ne u tim uvjetima. Pa nam je gušt gledati kako svi imaju sliče probleme i kako se s njima nose. To je čarolija", objašnjava Antonija privlačnost takvog načina zabave.

"Voljela bih da gledatelji shvate kako su možda baš oni koji se ne svađaju ti koji nisu najiskreniji"

Tonka je dobro upoznala i pratila sve dosadašnje kandidate, a jedna od najdražih joj je bila dugokosa plavuša Rina, koja je u jednoj od prošlih sezona izazivala česte razmirice u kući. "Bila je super, ali publika ju je krivo gledala. Po meni, bila je iskrenija od mnogih. Ako vam kandidat kaže nešto što ne želite čuti, onda je vjerojatno iskreniji od drugih, koji se ulaguju gledateljima", misli Tonka. Ne vjeruje da oni najglasniji i najkontroverzniji najbolje prolaze u showu, unatoč tome što privlače najviše pažnje. "Niti jedan takav na kraju nije pobijedio. U većini slučajeva su pobjeđivali oni koji su bili mirniji, izbjegavali sukobe. Ako se prisjetite dosadašnjih pobjednika, dobro, Saše i Hamdije se svi sjećaju, a ostali su bili mirni, do finala se uopće nisu isticali. A ja bih voljela da gledatelji promijene perspektivu, da shvate kako su možda baš oni koji se ne svađaju ti koji nisu najiskreniji. Jer ti tri mjeseca živiš s nekim, pa nema šanse da kroz to vrijeme s nekim ne uđeš barem u neku raspravu. Meni je žao što je zadnji put Ornela ostala bez pobjede, ona mi je bila najbolji kandidat", kaže Antonija.

"Ne bih navijala za curu samo zato što je žensko, spol nije neko dostignuće"

Do sada se to još nije dogodilo, no možda baš ove godine pobijedi neka djevojka. "Ne bih navijala za curu samo zato što je žensko, spol sam po sebi nije nikakvo dostignuće, već mislim da bi se trebali fokusirati na karakter, ako je neka cura baš dobra, mislim da joj se definitivno treba dati šansa. Ne znam zašto su uvijek muški pobjeđivali, ali da sam je birala, ne bi ovako izgledala struktura dosadašnjih pobjednika".

Unatoč svim svađama koje su sasvim normalna stvar u Big Brother kući, među stanarima se rađaju i drugačiji odnosi, a tako će sigurno biti i ove godine. Hoće li planuti kakva ljubav ili barem zaiskriti strast među ovogodišnjim kandidatima, tek ćemo vidjeti, a baš je seks u kući uvijek najiščekivaniji događaj. "Priča o seksu u kući je napuhana, svi to, kao, željno iščekuju, a onda kada netko bude malo otvoreniji, kao što je bila Rina, onda im je to: `Isuse Bože, pa kak` je mogla` i izbace je iz kuće. Nadam se da će se ove sezone kandidati osjećati dovoljno ugodno u kući, jedni među drugima, a budu prirodni. A kad su ljudi prirodni, onda se svašta može dogoditi, smije se Tonka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara