Antonija Šola: Ostavila sam Aleksandra Ružina jer je zlostavljač

Foto: Bruno Konjević/Cropix

NAKON tjedana šutnje o razlozima prekida veze sa 27-godišnjim makedonskim poduzetnikom Aleksandrom Ružinom te njegovih medijskih apela da mu se vrati, 31-godišnja kantautorica Antonija Šola konačno je iznijela i svoju stranu priče. U intervjuu za Story je, između ostalog, otkrila da ju je Aleksandar neprestano omalovažavao, vrijeđao, prijetio joj, zastrašivao je, pokušavao manipulirati njome te bio nasilan prema njoj. To se navodno nastavilo i nakon prekida pa je Antonija poručila: "Ako sve ovo ne prestane, bit ću prisiljena tražiti svu dostupnu zaštitu na temelju svih e-mailova i poruka koje imam, jer i za njega postoje zakoni i institucije koje se bave takvim problematičnim osobama".

"Da vama netko više puta u dvadeset dana iz čista mira kaže da će vas ubiti ako ga ikad ostavite - koliko biste vi ostali u takvoj vezi?!"

"Zlostavljače treba zaustaviti, ignorirati i reći im `ne`. Stop nasilju!", kaže je Šola koja je početkom siječnja potražila pomoć u jednom centru za pomoć žrtvama maltretiranja. "Da vama netko više puta u dvadeset dana iz čista mira kaže da će vas ubiti ako ga ikad ostavite, i to mene pa sebe, da će zbog vas odležati deset godina i napraviti nevjerojatnu tragediju te da će se zbog toga tresti cijeli Balkan - koliko biste vi ostali u takvoj vezi?! Ja nijedan dan", ispričala je Šola, koja danas žali zbog veze s Ružinom i o njoj kaže: "To je moja najveća pogreška". Antonija demantira i Ružinove optužbe da mu je bila nevjerna te kaže da su to "njegove patološke konstrukcije".

Nakon svega pjevačica ipak nije izgubila vjeru u ljubav: "On neće uspjeti u svom naumu jer ja idem dalje. Nije me slomio! Pogreška je što sam bila s njim, ali na pogreškama se uči. Idem dalje. Sama, svoja i slobodna. Sada sa željom za još boljim životom, s osmijehom na licu i jača nego ikad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priznala mi je, svaki put kad je varala dečka, otišla je u crkvu da joj svećenik oprosti"

Svega tjedan dana nakon što je pričao kako voli Antoniju, kako će se boriti za njenu ljubav i molio je da mu se vrati, u novom intervjuu kojeg je dao za Story, Ružin svoju bivšu djevojku naziva "neiskrenom i labilnom" te "dvoličnom osobom" i navodi kako je "njena druga strana, koju otkriju samo najbliži, nažalost poput horor-filma". Ružin kaže i kako je u njihovoj vezi "sve bilo savršeno od početka do kraja", kako je Antoniju obasipao ljubavlju i pažnjom, kako joj je uz pomoć svojih kontakata tražio gaže po Balkanu te kako je laž da je bio nasilan prema njoj.

"Meni je pričala da će utjehu potražiti u samostanu kao časna sestra ako ikada prekinemo", tvrdi Ružin i dodaje: "Priznala mi je, svaki put kad je varala dečka, otišla je u crkvu da joj svećenik oprosti". Kaže i kako je Antoniji glumatanje u vezi dobro išlo, a naveo je i kako "u krevetu nije loša, ali mogla bi malo više odlaziti u teretanu i hraniti se zdravije".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara