Arijana Čulina o političkoj situaciji: Danas je sve jedna velika anomalija

Foto: Andrej Švoger/Cropix

SPISATELJICA Arijana Čulina za Index je prokomentirala aktualnosti. Povratak nekadašnje tinejdžerske zvijezde Tajči i politički krizu, Arijana je komentirala na sebi svojstven način. Osim toga, otkrila nam je sve o svom stand up cabaretu "Valentinovo u kazalištu", koji je nedavno prikazan u varaždinskom HNK.

"Godinama sam gurala stand up, a i moj kolega je imao iskustva s tim pa smo zajedno napravili neke stvari, a neke smo pojedinačno izveli u predstavi"

"Valentinovo sam provela radno, u varaždinskom HNK-u gdje sam s kolegom Stojanom Matavuljom imala stand up cabaret. Bilo je bubnjeva, gitara, stand up blues cabaret, tako ga zovem. U njemu smo komentirali ljubav, socijalne teme i aktualni politički moment, a sve smo pretočili u songove. Publika je to jako lijepo primila, a meni je drago sudjelovati u cabaretu, volim tu formu", rekla nam je Arijana. "Godinama sam gurala stand up, a i moj kolega je imao iskustva s tim, pa smo zajedno napravili neke stvari, a neke smo pojedinačno izveli u predstavi. Oboje smo sudjelovali u tome", kaže spisateljica.

"Najpoznatija sam po komentiranju muško-ženskih odnosa"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O poziciji žene u društvu više nema što reći. "Ne komentiram samo to, već i političke situacije. Ipak, najpoznatija sam po komentiranju muško-ženskih odnosa. Nemam što to više komentirati, previše sam toga već ispisala iz jednog drugog rakursa, ne kao ozbiljno štivo, nego sam sagledala situacije i preokrenula ih tako da se ljudi u njima mogu prepoznati. To ljudima onda u jednom trenutku postane smiješno", otkrila nam je Čulina.

"Meni se čini da je sad sve jedna velika anomalija, oni sami su nekako vulgarniji od svih nas"

"Političku situaciju sam prestala komentirati. Prije je bilo drugačije, nije se moglo baš sve reći, pa eto, kad bih to komentirala, ukazala bih na neke anomalije u društvu. Meni se čini da je sad sve jedna velika anomalija, oni sami su nekako vulgarniji od svih nas. Samo mi je žalosno što se svaku večer bavimo više time tko je što kome rekao nego što oni brinu za naše probleme", komentirala je trenutnu društvenu situaciju Splićanka.

"Svaka čast Tajči ako je ostala zapamćena, ima pravo nastupati, i ona je na tržištu"

Povratak Tajči komentirala je prilično suzdržano, jer, kaže, ne zna puno o njoj. "Koliko se sjećam, otpjevala je jednu pjesmu na Eurosongu, prije dosta godina, a ne poznajem ni nju ni njezin opus. Opet, svaka čast ako je ostala zapamćena i hoće je netko gledati, ima pravo nastupati i ona je na tržištu kao svi mi", zaključila je Arijana Čulina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara