Ashley Judd u šokantnoj biografiji otkrila da je tri puta bila seksualno zlostavljana

Foto: JLP

ASHLEY JUDD objavila je knjigu o svom životu pod nazivom "All That Is Bitter and Sweet", a u njoj je otkrila kako je tijekom života bila seksualno zlostavljana tri puta. Zlostavljao ju je stariji čovjek dok je bila dijete, silovana je kao tinejdžerica, a bila je i žrtva seksualnog nasilja od strane rođaka čijeg se imena prisjetila tek nakon psihoterapije. Otkrila je i kako je bila usamljena dok su njezina majka Naomi i sestra Wynonna putovale Amerikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do svoje osamnaeste godine prošla je kroz trinaest škola pa se osjećala nepoželjno i nevoljeno. Njezini roditelji razveli su se kada je imala samo četiri godine, a već u dobi od sedam postala je depresivna. Ubrzo je po prvi put postala žrtva zlostavljanja, a kada je to ispričala svojim bližnjima, nitko joj nije vjerovao. Njezina majka Naomi imala je nasilne partnere pa odrastanje s njom nije bilo baš najbolje za mladu Ashley.

U najranijoj dobi bila je izložena seksualnim eskapadama svoje majke, kao i njezinim fizičkim obračunima s tim muškarcima. Naomi je imala i pištolj pa se Ashley s oružjem igrala od ranih dana, a okušala se i u ruskom ruletu. Otputovala je u Japan, a dok je kao manekenka nosila revije, poslodavac ju je s još jednim muškarcem pokušao prisiliti na oralni seks. Jednom je prilikom pristala na vožnju po gradu u automobilu Francuza, koji ju je u istom i silovao. U knjizi je napisala i kako ju je sestra Wynonna motivirala da se prijavi na rehabilitaciju zbog prejedanja. Tamo se suočila sa svim bolnim sjećanjima iz života.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara