Atraktivne cure Gospodina Savršenog: Zavodit će ga viša stručna suradnica

Atraktivne cure Gospodina Savršenog: Zavodit će ga viša stručna suradnica
Foto: RTL

GOSPODIN Savršeni vraća se na male ekrane, a pomalo se doznaju detalji o drugoj sezoni showa koji je bio hit u Hrvatskoj. Tako su otkrivene prve dvije kandidatkinje koje će se boriti za naklonost novog Gospodina Savršenog.

Monika Kelčec (30) radi u Sisku kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo, a svaki slobodan trenutak trudi se provesti u prirodi, okružena životinjama.

Svi problemi ovoga svijeta padnu u zaborav kad je Monika na svom omiljenome mjestu - ranču s konjima, koje naprosto obožava. U show 'Gospodin Savršeni' prijavila se zato što želi iskusiti nešto novo te vidjeti kako funkcionira pred kamerama i u kući s ostalim djevojkama, a nada se kako će u showu upoznati pravog muškarca.

Opisuje se kao marljiva, snalažljiva i pravedna osoba, vrlo je uporna i osjećajna te je pravom muškarcu spremna dati bezuvjetnu ljubav i oslonac, a isto očekuje zauzvrat. Za razliku od većine djevojaka, njezin bi se savršeni spoj trebao dogoditi potpuno spontano, a ona bi bila potpuno neopterećena odjećom i šminkom.

Studentica Emily Živčić (24) dolazi iz Duge Rese, a kad joj dopuštaju fakultetske obaveze, radi kao animatorica na dječjim rođendanima te promotorica.

Osmijeh i toplina u pogledu prvo je što će vas privući kod studentice na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Emily vjeruje da su iskrenost i uzajamno povjerenje temelj za kvalitetnu vezu, a preferira kreativne i spontane dečke koji imaju dobar smisao za humor te smatra kako joj partner treba ujedno biti i najveća podrška u životu.

Za sebe kaže da je odgovorna, vedra i pozitivna osoba koja budućem partneru može ponuditi iskrenost i poštovanje. Svoju besprijekornu liniju može zahvaliti tome što se nekada bavila jazz danceom, a danas je održava jogom i, naravno, plešući u izlascima.

Podsjetimo, Index je otkrio da je novi Gospodin Savršeni 27-godišnji Mijo Matić, o kojem više možete pročitati OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara