Audi Fashion Week Zagreb

POSLJEDNJEG tjedna mjeseca ožujka. u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu održava se Audi Fashion Week Zagreb. Tjedan mode organiziran je po prvi put u Zagrebu po uzoru na tjedne mode u ostalim svjetskim metropolama.  

Na Audi Fashion Week-u održat će se 30-tak modnih revija, a hrvatskoj javnosti predstavit će se renomirani hrvatski dizajneri, hrvatska modna industrija, mladi kreatori Tekstilno–tehnološkog fakulteta iz Zagreba, modne škole, dizajneri iz susjednih država, te inozemna tekstilna industrija.

O najboljoj modnoj kolekciji predstavljenoj na Audi Fashion Week-u odlučit će stručni žiri, a autoru kolekcije će biti uručena skulptura “Manda” kiparice Sanje Kolgrad Jurkić.

Audi Fashion Week ima i humanitarni karakter, jer će se prikupljati novčana pomoć za Centar za autizam, Hrabri telefon, Polikliniku za zaštitu djece, te Dječji dom u Nazorovoj ulici.

Imidž, emocije, strast, stil života - Audi. S tim geslom će se Audi predstaviti kao generalni sponzor na prvom zagrebačkom tjednu mode. Tijekom Audi Fashion Week-a ispred Muzeja za umjetnost i obrt bit će izložen Audi TT.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara