Autentični hrvatski seljaci traže djevojke u novom reality showu

JESENSKA televizijska shema je već pred vratima, pa je s pravom za očekivati kako konkurentske televizijske kuće u Hrvatskoj hrle prema svojem dijelu kolača - gledanosti, imidžu, i jasno, financijskoj dobiti. Između ostalih najavljenih projekata, RTL Televizija iznjedrit će još jedan reality show, kakav se na malim ekranima u Hrvatskoj još nije prikazivao - naime, radi se o klasičnom showu spajanja zaljubljenih parova i pronalaženja životnih partnera u posve neobičnom okruženju snimljenom prema licenci Freementlea, a zove se "Ljubav je na selu".

Kandidatima showa zajednička je ljubav prema poljoprivredi i usamljeno srce

Naime, muški komplet natjecatelja (koji su već odabrani, ali im se identitet u interesu što veće napetosti pomno skriva) bit će sastavljen od autentičnih hrvatskih seljaka, poljoprivrednika, stočara i poljodjelaca kojima je zajednička ljubav prema zemlji i prirodi i usamljeno srce. Kandidati su, koliko smo uspjeli doznati sa RTL Televizije, šarmantni i iskreni mladići koji imaju sve što im je potrebno - posao koji vole, svjež zrak, prekrasne životinje i zdrav okoliš, ali nemaju životnu družicu! U pronalasku takve osobe pomoći će im RTL - djevojke kraj malih ekrana natjecati će se za naklonost ovih vještih mladića putem pisama koje će im slati, a koje će mladićima isporučivati RTL, a sretni kandidati imat će za zadatak biti šarmantni, radišni i zgodni, te će morati izabrati djevojku koja im se najviše svidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva epizoda showa već je snimljena -  voditeljica Lorena Nosić, gledateljima poznata iz sapunice "Zabranjena ljubav", publiku će upoznati s kandidatima i pozvati gledateljice da sudjeluju u showu i upoznaju najpoželjnije hrvatske seoske neženje. Tijek seoskih romansi gledatelji će moći pratiti već početkom sljedeće godine - trebao bi se početi emitirati u siječnju, kada široko hrvatsko gledateljstvo očekuje pobliže upoznavanje sa seoskim ljubavnim običajima.

V.V.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara