Ava Karabatić odlučila postati slikarica, pogledajte njezina remek-djela

Ava Karabatić odlučila postati slikarica, pogledajte njezina remek-djela

Foto: Instagram

AKO vam je ovaj ponedjeljak prošao u tmurnom raspoloženju, tu je Ava Karabatić. 

Ava slika i sprema izložbe, i to tri u sljedeća dva mjeseca. Na svom Instagramu se pohvalila da će srpski mediji popratiti njezin slikarski rad, a sudeći prema objavama Splićanka baš vjeruje da je talentirana.

 

Blizi se Uskrs isvi mi imamo svoje ...Tako sam ja odlucila se upustiti u jednu "Staru romansu".Davno je to bilo,djevojcica od 3 godine ,koja je sano crtala ,pisala,imala vizije....Sve mozemo lagati ,ali sebe ne mozemo...Mene su dobre ocjene dovele do Farmacije,ali me srce uvijek vuklo drugdje...Zato sebi poklanjam ono sto godinama sam cuvala negdje ,a znala sam da ce prokljucati,jer sve izbije na povrsinu...Ovo je za mene,ovo je za vas ,za sve one koji jos nisu spremni ....A zele biti slobodni....Tata,ipak mislim da je ovo najvise zbog tebe.Slike:Tutankamon i naravno...Bijeli konj ,koji se dovrsava... Mentor:Goran Dordevic Make up:Sara Zara Acimovic Frizura:Vrh Studio Bacstage Ovoje tek pocetak....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli ava_karabatic ✏📝 📺🎤 📷 (@ava_karabatic_zadar)

Ava je fanovima pokazala kako izgledaju njezina djela, a naslikala je divlje konje i Nefertiti. U komentarima je ostavila i kontakt za narudžbe slika, za sve kojima su se njezina djela svidjela na prvi pogled.

Navalite!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara