Ava otkrila kakav je njen dečko u krevetu: Kad se desi trenutak ništa nije tvrdo

Ava otkrila kakav je njen dečko u krevetu: Kad se desi trenutak ništa nije tvrdo
Foto: Instagram

NAKON što je prije samo par dana Ava Karabatić otkrila da sa svojim novim dečkom, Libanoncem Khaledom Alijem, nije stupila u seksualne odnose jer je "to kod njih malo drugačije i mora se čekati do braka", pratiteljima na Instagramu je danas objavila da ipak nisu izdržali. 

"Osjećam se tužno, a i sretno, zašto?? Nisam svetica, a nisam ni ono drugo. Ja i Khaled nismo mogli čekati jer se desio trenutak, a kada se desi trenutak ništa nije tvrdo. Da li smo mogli čekati da to ne uradimo prije braka, mogli smo. Da li sam ga ja zavela, možda i jesam, ali on je prihvatio igru pa neka tako bude. Ono što sam danas definitivno shvatila, to je zasigurno da je moj dečko najbolji u krevetu kojeg sam imala ikada. Volim te", napisala je Ava. 

Ava je, inače, nedavno objavila da je u vezi s Instagram modelom i influencerom Khaledom Alijem, porijeklom Libanoncem s turskom adresom.

"I došao je trenutak kojeg ste svi očekivali. U vezi smo već duže vrijeme, ali nismo to objavljivali javno jer smo i ja i on javne osobe i karijeru smo gradili samostalno. Khaled, volim te", napisala je Ava tom prilikom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara