Avril Lavigne ipak "voli njegovu djevojku"?

KANADSKA pjevačka zvijezda Avril Lavigne, čiji se stil može opisati kao mješavina rocka, popa i punka, dok je pijana odbija u studiju pjevati "lijepe pjesme", a šuška se i o tome da voli djevojke.

Naime, kako prenosi Contactmusic.com, Avril je priznala kako je mnogo pjesama s njenog najnovijeg albuma "The Best Damn Thing" snimljeno dok je bila pod utjecajem alkohola, no tvrdi da je riječ samo o rock pjesmama. Tako je Avril otkrila i da je se cijelo vrijeme držala "stroge dijete" sastavljene od "jegera, limoncella (talijanski liker od limuna), votke i piva", ali je i dalje ostala pri tvrdnji kako "nije bila pijana tijekom snimanja cijelog albuma".

"Ne mogu pjevati lijepe pjesme, umjerenog tempa ili balade dok sam pijana, jednostavno ne bi zvučalo dobro", izjavila je Avril, koja je usput pokušala i uvjeriti fanove kako "nikad više neće pijana na pozornicu, jer zvuči katastrofalno ako je pod utjecajem alkohola". "Ne volim piti kada imam koncerte, jer to zvuči katastrofalno. Zaboravim riječi", rekla je Avril.

Istovremeno je njen top singl "Girlfriend" izazvao brojne nedoumice - iako sam tekst govori "ne volim tvoju djevojku", a video spot prikazuje Avril koja "čini grozne stvari" djevojci muškog lika u spotu, počelo se šuškati kako Avril "ipak voli njegovu djevojku". Pojavilo se nekoliko paparazzi fotografija koje navodno tu činjenicu i dokazuju.

Ipak, dok neki kategorički tvrde kako je na fotografijama "gola Avril koja se zabavlja s djevojkom iz spota", drugi pak tvrde kako su slike "previše mutne da bi se znalo je li to uistinu Avril".

Djevojka iz spota je navodno odbila komentirati fotografije, no priznala je da joj se sviđa Avril Lavigne - no samo njena glazba.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara