Back 2 The City powered by Index.hr: Otvorenje nove R´n´B sezone u Piranhi

Back 2 The City powered by Index.hr: Otvorenje nove R´n´B sezone u Piranhi

BACK 2 THE CITY tradicionalni je party napravljen u suradnji s Index.hr koji već treću godinu zaredom okuplja najveći broj Zagrepčana i Zagrepčanki povodom velikog otvorenja R'n'B Confusion večeri nakon ljetnih praznika. Najljepše djevojke, preplanula sunčana tijela, zarazni r'n'b ritmovi naših rezident Dj-a Ollija Dobollija i Zrne te Index.hr party dovoljan su mamac za sve vas koji ste se zaželjeli najboljih i najluđih R'n'B Confusion partyja u klubu Piranha.

A da sve bude u duhu "Back 2 the City" Index.hr partyja pobrinuli smo se začiniti otvorenje sa "tajnom lozinkom" koja će vam omogućiti besplatan ulaz i piće dobrodošlice na najveći R'n'B Confusion party ove sezone! Na "tajnu lozinku" morat ćete pričekati do ponedjeljka 18. kolovoza kada će lozinka biti objavljena u velikoj galeriji slika u sklopu rubrike "Nightlife" sa prijašnjih Index.hr partyja u klubu Piranha! Lozinka će se skrivati na jednoj od objavljenih slika, a vi je samo morate pronaći. Neće biti teško, obećajemo!

Kada saznate "tajnu lozinku", ukoliko želite biti bogato nagrađeni, pobrinite se da najmanje pet vaših prijatelja sms-om dobije istu, jer upravo će oni koji su poslali lozinku na pet adresa svojih prijatelja biti bogato nagrađeni (svojih pet odlaznih sms-ova sa tajnom lozinkom pokazat će te na ulazu Index.hr hostesi!). Postanite i vi dio tajnog društva Index.hr i R'n'B Confusion-a, a svi oni koji neće znati "tajnu lozinku" za veliki Index.hr "Back 2 the City" party u klubu Piranha morat će platiti simboličnu cijenu ulaza od 20 kuna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara