Balaševićeva kći otkrila tko je zapravo branio snimanje koncerta u Zagrebu

Balaševićeva kći otkrila tko je zapravo branio snimanje koncerta u Zagrebu
Miranda Cikotic/Pixsell

NAKON što je publika na Balaševićevom koncertu ostala razočarana činjenicom da na koncertu nije bilo dopušteno snimanje i slikanje, Beba Balašević je odlučila objasniti što se zapravo dogodilo. Beba je optužila medije za prenošenje lažnih informacija te statusom na Facebooku navela da dvorana Lisinski određuje pravila i da su redari branili snimanje, što je ona pokušala spriječiti.

"Nismo zaista ni očekivali da će itko od medija prenijeti prave dojmove ni s koncerata u Beogradu, ni s koncerata u Zagrebu. Ni sa koncerta bilo gdje, kad smo već kod toga. Prave dojmove o koncertima već odavno ni ne pišu novine nego publika, i to je daleko poštenije i vrijednije", oštro je započela Balaševićeva.

"Na izmišljotinu da je Đole zabranio snimanje i slikanje koncerta, za promjenu naskočili su prvi oni koji taj koncert ne bi gledali ni da se održava u njihovoj dnevnoj sobi. Ni ne treba. Dvorana u Zagrebu ima svoja pravila i redari brane snimanje i slikanje. Primjetivši to, u desetoj minuti  koncerta ustajem i odlazim do šefa osiguranja da zamolim da se to više ne radi. Đole silazi u publiku u jednom trenutku i zamislite... Slika se s publikom. Da zaključimo, nije točno da je bilo tko od nas, a posebno ne tata bilo kome bilo što zabranio", napisala je Beba Balašević na svom Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara