Bam Margera izbačen iz kluba zbog vrijeđanja i tuče: Rekao sam joj da izgleda kao nasukani kit

Foto: JLP

ZVIJEZDA serijala "Jackass", Bam Margera prošlog tjedna izbačen je iz jednog noćnog kluba u Teksasu. Naime, on je jednu djevojku vrijeđao, a nakon toga je Bama udario njen prijatelj te je došlo do veće tučnjave.

Zaštitari kluba su Margeru izbacili, a on je to komentirao: "Netko od njih mi je rekao nešto bezobrazno i ja sam se počeo rugati krupnoj curi iz njihovog društva. Nazvao sam je morskom vidrom i pitao je što ona radi u Teksasu. Trebala bi biti na Aljasci i ležati na nekom grebenu jer izgleda i kao nasukani kit".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je njen prijatelj zamahnuo šakom prema Bamu te ga oborio na pod nakon nekoliko minuta tučnjave te je izgubio svijest na sedam minuta. Lice mu je bilo prekriveno krvlju, a ima i masnicu na oku.

Kaže kako ga to ne muči već to što je u gužvi izgubio narukvicu od 500 dolara. Inače, osim što je sudjelovao u sva tri filma "Jackass", imao je i svoje showove poput: "Bam's Unholy Union", "Haggard" i "Minghags". Bam je i profesionalni skateboarder, a njegov lik nalazi se i u kultnoj igrici "Tony Hawk: Pro Skater". U sva tri djela Jackassa pojavljuju se i njegovi roditelji.


Pravim imenom Brandon Cole Margera svoj nadimak Bam je dobio još s tri godine, a dao mu ga je djed zato jer se stalno zabijao u zidove.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara