Bambi Molesters i Chris Eckman u petak u Pauku

U PETAK, 30. svibnja, u rock klubu Pauk s početkom u 23h zagrebačkoj publici predstavit će se Bambi Molesters i Chris Eckman, frontman odličnog americana benda The Walkabouts.

Bend će tom prilikom premijerno predstaviti neke od novih stvari koje su nastale u suradnji sa Chrisom Eckmanom i koje će se pojaviti na njihovom zajedničkom albumu, čije se snimanje očekuje krajem godine.

Koncert u Pauku je prvi koncert Europske turneje i jedini u Hrvatskoj, pa je to i idealna prilika da ih se vidi prije ljeta.

Odmah poslije zagrebačkog koncerta The Bambi Molesters kreću na spomenutu europsku turneju tijekom koje će, između ostalog, nastupati i na Orange Blossom Special festivalu renomirane diskografske kuće Glitterhouse.

Ako Bambije propustite u Zagrebu možete ih vidjeti samo u:

03.06. München - Atomic Cafe
04.06. Frankfurt - Dreikönigskeller
05.06. Hamburg - Molotow
06.06. Munster – Lola Bar
07.06. Berlin - Mad & Crazy
08.06. Beverungen - Orange Blossom Festival - www.orange-blossom-special.de

Kao vrhunac, sisačko surf-rock čudo imaju zajedničku turneju s R.E.M.-om kao predgrupa, i to:

07.07. Lokarnu (Švicarska) (gradski trg),

08.07. Beču (dvorac Schonbrunn),

10.07. Varšavi (stadion Gwardia)

19.07. Wiesbadenu

Nakon toga slijedi nastup 26.07. na ljetnom Festivalu Marina di Massa u Italiji. Više o tome na www.surferjoe.it/summerfestival.

Karte za koncert Bambi Molestersa već se nalaze u pretprodaji, a vi budite pametni pa ih nabavite prije petka, naravno ako se u međuvremenu ne rasprodaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara