Bandić posjetio Mišu Kovača u bolnici: "Samo nas nebo rastavit može"

Bandić posjetio Mišu Kovača u bolnici: "Samo nas nebo rastavit može"
Foto: Facebook

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić posjetio je legendu hrvatske estrade Mišu Kovača, koji posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema. Susretu je prisustvovala i Mišina supruga Lidija.

Mišo se nekoliko tjedana liječio u Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu, a potom u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Rockefellerovoj

"Dragi moj Mišo, u listopadu veliki koncert u Arena Zagreb 'Samo nas nebo rastavit može'", poručio je Bandić pored fotografije na kojoj su u čvrstom zagrljaju.

Posljednji veliki koncert Mišo Kovač održao je u prosincu prošle godine u splitskoj Areni.

Splitski koncert 77-godišnji pjevač otvorio je pjesmom "Poljubi zemlju po kojoj hodaš", a zatim se obratio publici koja mu je odmah počela skandirati.

"Sinoc san fala bogu bija na Miši. Nisan namjerno pisa ništa jer san mora sabrat sve i ne napisat nešto da mi emocije preuzmu kontrolu. Sad ladne glave mogu van reć. Bija san na stotine koncerata svih mogućih zvijezda na ovome svitu. Svojih prijatelja i najvećih glazbenika na planeti. Tu i tamo pustiš suzu na neku stvar ili moment. I uz dužnu čast svima njima osjećaj sinoć je bija van pameti. Ka sportaš ima san tu privilegiju upoznat se sa puno poznatih ljudi pa tako davnih dana i sa Mišon. Dakle od momenta kad san uša u svlačionicu slikat se s njime pa sve do jedno po ure iza koncerta plaka san ka malo dite. Non stop. Mišo je na izmaku snage, nema vise glasa, zaboravi tekst, ali Mišo je Mišo. Iz njega jednostavno gori i uz Olivera jedan od onih za kojin će se plakat danima. Bit sinoć tamo i vidit čovika koji unatoc fibri oće izać na binu i zapivat nema cijene. Nadan se da ovo nije zadnji put da san ga uzivo vidija i sluša. Mišo drži se. Fala za emociju. A slika s potpison ide na zid u dnevni boravak", napisao je emotivni Dino Rađa nakon koncerta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara