Barbara Kolar otkrila kako je smršavjela: "Drugi bi već bili kost i koža"

Barbara Kolar otkrila kako je smršavjela: "Drugi bi već bili kost i koža"
Foto: HRT

VODITELJICA showa "Zvijezde pjevaju" Barbara Kolar otkrila je tajnu svoje nove linije.

"Moje tijelo spremno je 'pohraniti' sve što pojedem, a kako to nije puno ni u fazama kad mene ima puno, onda je jasno da su bilo kakvi rezultati vidljivi tek nakon duljeg ozbiljnijeg odricanja. Konkretno, jedem minijaturne obroke pune povrća uz kvalitetne proteine i masti, a od 1. siječnja 2018. nisam pojela ni zalogaj kruha, tjestenine ili slatkiša. Iskreno, mislim da bi na mome mjestu većina ljudi već bila kost i koža, a ja nikako da dođem na željenu težinu. Srećom sam tvrdoglava", rekla je za magazin Story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barbara Kolar (@barbarakolar)

Progovorila je i o svom ljubavnom životu.

"Ima jedna zgodna rečenica: Budi s muškarcem koji ti upropaštava ruž, a ne maskaru. Autora sam, nažalost, zaboravila, ali slažem se sto posto. Život je često ozbiljna pojava i muškarac u njemu ne bi trebao biti netko zbog koga plačeš, nego netko zbog koga se osjećaš sretno i voljeno. Mrgudi, dramatičari, egoisti, grubijani i srodni poluproizvodi definitivno nisu na popisu onoga što mi se sviđa", istaknula je.

Otkrila je i je li ikada razmišljala o posvojenju djeteta i ulozi samohrane majke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barbara Kolar (@barbarakolar)

"Razlozi zašto djecu imamo ili nemamo nisu uvijek jednostavni i jednoznačni. Ne bih se odvažila na samohrano roditeljstvo iako znam mnogo primjera gdje mališani puno sretnije odrastaju uz jednoga posvećenog roditelja nego u nestabilnoj obitelji koja je naoko zadovoljila sve parametre", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara