Barbara Kolar pokazala sisu, a iz showa otplesala Martina Zubčić

VEČERAŠNJU emisiju obilježio je neočekivani odlazak taekwondoistice Martine Zubčić iz "Plesa sa zvijezdama", ali i duboki dekolte voditeljice Barbare Kolar.

Još u prvoj sezoni zvijezda HTV-a u vrlo sličnoj kreaciji, samo drugačije boje, predstavila se gledateljima subotnjeg večernjeg programa državne televizije. Tada su joj grudi toliko poskakivale da su joj iskočile bradavice. Ove je godine, moramo pohvaliti, naučila hodati s V izrezom do pupka, iako smo očekivali da će joj se bar jednom omaknuti krivi korak da se podsjetimo famoznih bradavica. Nije nam se posrećilo, ali na račun svojeg seksepila našalila se i Kolar kad je ustvrdila da plesač Nicolas Quesnoit ima vrlo sličan dekolte njezinome.

Najlošije ocjenjeni Ana Herceg i Mario Valentić

Četvero finalista večeras je otplesalo dva plesa. Ocjenjivački sud u sastavu Elija Bašana, Milke Babović, Davora Bilmana i Dinka Bogdanića donijeli su zbrojem svojih ocjena sljedeću odluku: najbolji su bili Daniela Trbović i Nicolas Quesnoit, odmah iza njih smjestili su se Martina Zubčić i Robert Schubert, Zlata Muck i Ištvan Varga zasjeli su na treće mjesto dok su najlošiji u plesu večeras bili Mario Valentić i Ana Herceg.

Upravo iz tog razloga, kada su se proglašavali parovi koji će i sljedeće subote zaplesati u studiju HTV-a, Zlata i Ištvan nemalo su se iznenadili kad su čuli da prolaze dalje.

"Pogriješio sam, reče pijetao i siđe s patke"

Mariju Valentiću žiri je očito zamjerio njegovu izjavu da će ubuduće naučiti samo osnovne korake, a ostalo će prepustiti zabavi. "Mario, počeli ste malo glumiti ples", rekao mu je Dinko Bogdanić. Mario je kasnije Barbari objasnio da se zabavlja i uči, ali da je čovjek i da griješi. "Pogriješio sam, reče pijetao i siđe s patke", dobacio je Valentić.

On i Ana Herceg najmanje su se, kao najlošije plasirani, nadali ostanku u showu. No sve je izglednije da je zabavljač Mario, kojeg je žiri danas pohvalio tek da ima tijelo građevinara, omiljen među publikom.

"Kad pogledate snimku ovog plesa, shvatit ćete da možete biti jako romantični kad šutite"

Daniela Trbović i dalje je najjača karika među natjecateljima. "Ne izgledate mi kao stara teta, izgledate mi kao holivudska diva iz 30-ih prošlog stoljeća", rekao joj je Dinko nakon otplesanog tanga, a Davor Bilman joj je nakon rumbe poručio: "Kada jednom pogledate snimku svog plesa, shvatit ćete da možete biti jako romantični kad šutite".

I romantična i predana plesu bila je Martina Zubčić koja je večeras, s partnerom Robertom Schubertom, nagrađena i prvom desetkom od žirija. To ipak nije bilo dovoljno da uđe u malo finale reality showa. Možda je problem što nije dovoljno medijski eksponirana ili što je još nismo sretali na stranicama tabloida, pa gledatelji nisu toliko učestalo okretali njezin broj telefona.

Iako razočarana, Martina je nakon otpusnice iz showa ostala vedra. "Drago mi je što sam prihvatila ponudu HTV-a da dođem u 'Ples', drago mi je što sam upoznala Roberta, drago mi je što sam upoznala vas i što sam upoznala ples", zaključila je Martina od koje smo večeras doznali da je odbila natjecati se za Miss sporta. "Ne želim nikoga uvrijediti, ali ne želim šetati po pisti", objasnila je srebrna olimpijka o kojoj će se sigurno još pričati. Makar to ne bilo u "Plesu sa zvijezdama".

H.M.
Foto: HTV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara