Bata Živojinović se ženi, imat će i momačku: Osjećam se kao mladić, ali neću se napiti

Foto: Alo

BAZA ŽIVOJINOVIĆ se nakon 57 godina veze odlučio oženiti. Iako ima 78 godina, glumac ne misli da je kasno da pred oltar odvede svoju Julijanu, to jest, od milja Lulu. "Točno je, ženim se. S Lulom, naravno. Bio bi red poslije tolikih godina da se vjenčamo, ali ne znam kako bi se ona mogla odjenuti. Neće valjda vjenčanicu u sedamdesetoj?", rekao je Bata srpskom Pressu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bata je veliki vjernik pa mu je stalo do crkvenog vjenčanja. "Znate i sami da naša crkva ne priznaje brak sklopljen kod matičara, a ja, kao vjernik koji poštuje Srpsku pravoslavnu crkvu i našu vjeru, želim to obaviti pred svećenikom i Bogom. Svjestan sam da nisam u braku dok to ne uradim i u crkvi", dodaje glumac.

Bata i Lula još nisu odredili točan datum, ili ga ne žele otkriti, ali znaju da će svadba biti u njegovom rodnom selu Koraćici. "Vjenčat ćemo se jednog jutra kad ustanemo malo ranije", smije se glumac te dodaje kako oko svadbe neće raditi veliku pompu i cirkus, već će to obaviti u krugu najuže obitelji i prijatelja. Planira i momačku večer: "Normalno. Osjećam se kao mladić, jedino se neću napiti, jer ne želim prekršiti obećanje koje sam davno dao da više nikada neću piti". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara