BB Bojana savjetuje Marijanu, Dragana je mamurna od pola čaše vina, Duško ostao bez kose

BB Bojana savjetuje Marijanu, Dragana je mamurna od pola čaše vina, Duško ostao bez kose

Foto: Emotion

MARIJANA iz BB kuće je tijekom sinoćnje zabave žalila za alkoholom koji joj je nedostajao da se opusti i zabavi, no danas ju je BB razveselio šećerom, pa joj se raspoloženje malo popravilo. Bojana je prilično pogođena Milinom otrovno strelicom te je cijelo vrijeme pod dojmom tog nemilog događaja.

Razgovarala je s Marijanom i rekla kako bi voljela upoznati i stanare s kojima se još do sada u showu nije družila. Svojoj je sustanarki rekla i što misli o njezinom "raskalašenom" ponašanju. Izjavila je kako o Šibenčanki nema loše mišljenje, ali joj kao prijateljica želi ukazati na pogreške. Sigurna je da Marijanu čeka "pakao" kada izađe iz Big Brothera i mogućnost da sve izgubi, ali ona će uvijek biti uz nju, iako netko vani možda ima osjećaj da je Marijana loš čovjek. Pokušat će je usmjeriti na pravi put.

Dragana je mamurna od pola čaše vina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanari u luksuznom sijelu još su pod utjecajem sinoćnjeg tuluma. Dragana je mamurna iako je popila pola čaše vina, od čega se pripila. Ona je na zabavi stalno prigovarala. Iako je svoje sustanare oduševila izgledom nakon što se sto godina uređivala, poslije joj je smetala prekratka suknja i štikle koje su joj upadale u dvorišne daske.

Džordž je popio puno više od Dragane. Mamuran je i pola zabave se uopće ne sjeća. Opet se naljutio na Draganu jer se njoj nije sviđalo njegovo ponašanje kojim ju je on želio zavesti. Dragana očekuje da se Džordž ispriča. Svi komentiraju kako se Dragana loše uklopila, ali ona ne misli da je tako, već samo smatra da ponekad ne razumije njihovu zezanciju i da joj ona ne odgovara.

Duško ostao bez kose

Big Brother naponu u da mu napravi novu frizuru i onaj je pristala. No, u tome su joj se poslu pridružili i Džordž i Nirmal, koji su se zafrkavali nad Duškovom glavom. Dok je Soraji pridržavao mašinicu, Džordž ju je namjestio tako da šiša na skroz kratko. Soraja to nije primijetila, tako da je Duško ostao bez kose iznad uha. Horvat, Nemeš i Nirmal su se smijali, a Soraja se upustila u raspravu sa Džordžom. Duško je bio šokiran novom neželjenom frizurom, koju je zato Dragana pohvalila. Soraja je pokušala popraviti štetu, ali joj nije uspijevalo. Što je kraće šišala Duška, on se sve više živcirao, a na kraju je Nirmal završio posao i Duško je ostao bez pola kose. Odlučio je do ljeta nositi kapu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara