BB Hrvoje: Moja cura ima fenomenalan "čokoladni" kurac!

BB DIVA Hrvoje Šoštarić ima novog dečka, odnosno "curu" transvestita koji je samo zbog Hrvoja iz Rio de Janeira došao u Rijeku pogledati modnu reviju "Preety woman" koja se održala u Buddha baru. Iako ne želi otkriti njegovo muško ime, Hrvoje je svoju curu predstavio kao "čokoladnu" Fernandu.

"Ima fenomenalan čokoladni kurac", rekao je Hrvoje koji se s Fernandom upoznao prije nekoliko mjeseci ali do sad, kaže, nije bilo ništa posebno, međutim, odnedavno su u sretnoj vezi. "U Rijeku je došao samo radi mene, a i ja sam pozvan u Brazil u koji, nažalost, neću tako skoro jer imam puno obaveza pa se ne mogu maknut iz Hrvatske. No, jednom ću sigurno ići jer mi je s Fernandom prezabavno. Inače, on i ja se volimo odijevati kao žene i pokazati našu drugu stranu. Sve što za sad mogu reći jest da nam je jako lijepo, da se super provodimo kad smo zajedno i da ima super kurac".

"Bio sam u vezi s puno seksepilnih Srbina"

Hrvoje ističe kako voli "čokoladaste" dečke, te da ovaj Brazilac nije prvi tamnoputi dečko s kojim je bio u vezi. "Dosta je mojih bivših dečkiju tamnoputo, osim toga, mnogi su iz Srbije, odnosno Srbi koji žive u Sloveniji", priznao je Hrvoje koji se večeras sprema na veliki prijem kod Salome koja tradicionalno u ljubljanskom klubu Fun Factory održava svoje večeri koje nerijetko završe tek sljedeći dan ujutro.

"Krećem danas oko 21 sat i ići ću odjeven kao dečko jer bi mi bilo komplicirano prelaziti preko granice kao žena. Kad bi carinik vidio mene u autu, pa onda skrenuo pogled na sliku na osobnoj iskaznici, mislim da me ne bi propustili", kroz smijeh je rekao Hrvoje koji se prisjetio jednog nedavnog događaja kad je iz Rijeke putovao u Zagreb.

"Putovao sam do Zagreba odjeven kao žena i kad je moja glava s velikom šarenom perikom i turbo našminkanim licem izvirila kroz prozor, te kad sam pružio ruku s velikim umjetnim crvenim noktima prema čovjeku na naplatnoj kućici kako bih platio autoput, ovaj se skoro srušio."

Lana Vukičević
Foto: Roberto Stepić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara