BB Hrvoje riječkim srednjoškolcima na satu etike govorio o toleranciji

HRVOJE ŠOŠTARIĆ, koji se u BB kući zadržao svega nekoliko tjedana, a podigao najviše prašine, ni po izlasku iz Kuće ne privlači ništa manje pozornosti. Javno priznati da je gay pred cijelom Hrvatskom nije bilo nimalo lako, pa je Hrvoje, vrativši se u "stvarnost", bio primoran neko vrijeme čak boraviti uz tjelesne čuvare.

No, da njegova iskrenost ne donosi samo negativne stvari, pokazuje i to da je nedavno pozvan da gostuje u jednoj od riječkih srednjih škola, gdje je pričao o toleranciji i prihvaćanju različitosti. Hrvoje, koje je danas neko vrijeme na satu etike proveo s učenicima drugog razreda Građevinske škole u Rijeci, oduševljen je pozivom.

"Dobio sam poziv od tamošnje ravnateljice Marine Karabakić i profesorice etike Jasminke Randi, zaista sam sretan", kaže Hrvoje, koji je odgovarao na pitanja srednjoškolaca, koje je najviše ipak zanimalo njegovo sudjelovanje u Big Brotheru.

"Bili su jako simpatični, zanimalo ih najviše je tko je kakav u Kući, kako mi je bilo tamo, jesam li požalio što sam javno priznao da sam gay...", prepričava Hrvoje, no dodaje kako je srednjoškolce zanimalo i to kada je točno ustanovio da ima homoseksualne sklonosti, kako je njegova obitelj na to reagirala i slično.

R.I.
Foto: Roberto Stepić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara