BB Ivana bijeg od ekskurzijskih i sladostrasnih problema potražila u partijanju

25-GODIŠNJA Zadranka Ivana gledateljima Big Brothera ili nije bila pretjerano zanimljiva, ili im se nije svidjela. Bilo kako bilo, ljubitelji Big Brothera svojim su je glasovima nominirali, a njezini sustanari zatim i izbacili. Uz nju je bila nominirana i Senka, koja je (i) ovaj put izbjegla udahnuti zrak izvan zidina Big Brother utvrde.

"Napit ću se za sve večeras", kazala je Ivana po izlasku iz Kuće, koja posljednjih nekoliko dana u njoj onako nije bila pretjerano sretna. Kazala je, naime, prije nekoliko dana kako se u Kući osjeća kao na ekskurziji što je "prerasla", kao i glumljenje štrumpfova i Klingonaca, pa se BB-ova stanarka u jednom trenutku zapitala "što joj je to sve trebalo".

Ivanu su vani željela četiri stanara - Vedran, Tessa, Krešimir i Arsen. Vedran ju je, kako je kazao, nominirao jer se više zbližio sa Senkom, a s Ivanom nije previše razgovarao o ozbiljnijim stvarima i smatra je dosta nepristupačnom što se tiče nekih "privatnijih" stvari. Tessa kaže kako se od početka nije slagala s Ivanom, Krešimiru je zasmetalo to što je često bila ozbiljna, a Arsen ju je poželio izbaciti iz Kuće "zato jer Senka ne bi tribala izaći".

Bilo kako bilo, Ivana se našla izvan Kuće, a nakon toga uputila se u poluprazni Saloon na BB "party", gdje se zabavljala uglavnom s vlasnikom spomenutog kluba Marom Srezovićem i njegovom djevojkom. Kako je Ivana provela svoju prvu večer na slobodi možete vidjeti u Indexovom Nightlifeu.

Vita misli da su Senka i Arsen par, Vedran se ne bi seksao s Tessom

Stanare BB kuće i dalje muče isti problemi - maženje i sladostrašće. Dok Senka ne želi pokleknuti pred Vitinim inzistiranjem da su ona i Arsen par "jer se tako ponašaju", Tessu muči Vedranova ravnodušnost spram njezina seksepila.

"On je meni rek'o da se on nikad ne bi seks'o sa mnom. Ja njemu - zašto? Kao, izgled nije, lijepa sam mu, zgodna sam mu i privlačna, i sve", ispričala je djevojkama zabrinuta Tessa, kojoj prije nekoliko dana nije dobro "sjeo" komentar Kreše Bezmudića (kako ga je Vedran svojevremeno prozvao) da je muškobanjasta i da nema ženstvenosti u sebi.

Ako nije izgled, Tessa se pita što je drugo u pitanju. Jer ako je karakter, kaže, ne zna što je on bitan u seksu. "Pa ako ćemo se mi samo seksat', šta te briga kakva sam ja?!", zapitala se uznevjereno mlađahna BB stanarka.

Foto: S.G.F.; RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara