BB Koloseum: Gladijatori s otpada ostaju u svom carstvu, kapetani su Nikola i Horvat

Screenshot: Pink TV

Kaligula Maca i rimska voditeljica Marijana najavili su gladijatorsku borbu u BB Koloseumu. Nakon što su Nemeš i Nikola predali svoje kapetanske trake nindži, krenuli su u borbu. Svaka igra donosila je jedan bod, a oni koji pobjede u tri igre su pobjednici.

Prva igra je bio poligon, koji su trebali proći što brže. Dvoje najbržih bore se za ulogu kapetana, a najsporiji ispadaju. Na kraju moraju pojesti sirovo jaje. Radašin je na poligonu bio komičan, ali prešišao ga je Dražen koji se odmah na početku "razbio" na poligonu. Od stanara luksuza, najbrži su bili Nikola i Lester, koji su se kasnije međusobno natjecali za titulu kapetana. Najsporiji je bio Radašin, a timski rezultat im je bio 235 sekundi.

Nirmal je bio prvi od otpadnika, a nakon njega je krenula Dragana, koja se također "razbila" na početku, ali je dala sve od sebe. Horvat je bio brz, a Soraja je također na početku zapela. Duško je krenuo lagano, ali sigurno. Emi su nindže malo pomogle zbog visine. Nemeš je bio posljednji, ali i najbrži. Tim otpadnika je u prvoj igri pobijedio i osvojio jedan bod. Nemeš i Nirmal borili su se za titulu kapetana.

Bojana i Slavica iz jedne ekipe, i Ema i Dragana iz druge, su dobile priliku da donesu svojim timovima po jedan bod u igri "Ukroti lava". Tko najduže ostane na lavljim leđima, osvaja bod za svoj tim. Prva je lava zajahala Dragana. uspjela ga je ponovo uspavala, ali se lav opet probudio, pa je zbacio, nakon ukupno 22 sekunde. Nakon nje, probala je Ema, koja je pala čim se lav probudio. Bojana je sljedeća sjela na lavlja leđa, a nakon nje Slavica. Cure iz luksuza su pobijedile i osvojile bod za svoj tim te je rezultat bio 1:1.

U novoj igri su sudjelovali oni koji nisu jahali lava i koji se nisu plasirali za natjecanje za kapetansku traku, Tamara, Dražen i Marijana iz luksuza te Horvat, Soraja i Duško s otpada. Morali su gurati robovski kotač 10 krugova, a  nakon što im se zavrti u glavi, moraju prijeći preko grede. Najsporiji iz oba tima ispadaju iz igre, a dvoje najbržih će se također natjecati za kapetana. U toj igri je pobijedio tim iz luksuza, pa je rezultata bio 2:1, a dvoje najbržih iz svakog tima također je dobio priliku boriti se za titulu kapetana.

Sljedeća igra je bila starorimska "Kamena košarka" u kojoj su gladijatori morali nositi kamenje do koša i ubaciti ga, a vratiti se natrag valjajući se po podu. Nirmal i Nemeš su bili prvi, a pobjednik ide u finale za kapetana kuće. Nemeš je pobijedio, obavio je zadatak u 42 sekunde. Soraja i Horvat su bili drugi polufinalisti, a pobijedio je Horvat, koji se s Nemešom poslije borio za titulu kapetana.

Ekipa pobjednika također je igrala "Kamenu košarku" u kojoj su se usput borili za kapetansku traku. Nikola je pobijedio Lestera te postao prvi finalist. Borba Dražena i Marijane je odlučila da u finale kapetanske borbe ide Dražen. Nakon te igre pobijedili su stanari s luksuza te tako izborili ostanak u tom dijelu kuće.

U velikom finalu kapetanske borbe borili su se Nemeš i Horvat s otpada te Nikola i Dražen s luksuza. Nemeš i Horvat morali su proći poligon s nevidljivim preprekama i skinuti Cezara s trona te sjesti na njegovo mjesto. Horvat je pobijedio te tako postao kapetan otpada. U borbi Nikole i Dražena pobijedio je Nikola te će još jedan tjedan za redom biti kapetan luksuza.         

        

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara