BB kuća: Ema dobila natrag stvari, Marijana se svađa s "maminim sinom" Lesterom

Foto: vb4.emotion.rs

STANARI Big Brother kuće jako su zadovoljni svojom izvedbom točke iz cirkusa. Uložili su maksimum truda te nizali jednu za drugom točku, a uvjereni su kako će zbog dobre izvedbe uživati u luksuznom tjednu. Posebno se izdvojio Dražen svojim performansom "nevidljivog čovjeka". Lesteru je dobro išlo na štulama, Ema je bila vrag, a Milan anđeo te se stanarima najviše svidjela njihova točka. Vrhunac burleske bio je Slavičin nastup u stilu Dite Von Teese. Poslije točke, stanari su se prepustili uživanju u večeri i vinu.

U dnevnom boravku su pili i pjevali. Nemeš je u spavaonici skidao kostim, a gledala ga je Bojana, sve dok ih nije prekinuo dolazak Džordža. Big Brother je spremio iznenađenje za Emu, nakon dva tjedna joj je vratio njezine stvari bez kojih je ostala nakon što ju je pogodila otrovna strijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konflikt Marijane i Lestera: Ti si mamin sin

Big Brother se raspitivao i što ukućani misle o odnosu Nemeša i Marijane. Nitko nije želio previše komentirati i suditi, ali svi su uvjereni da između njih ima nečega. Lester i Nikola raspravljali su o tome zašto bi ijedna majka uopće željela ući u reality show i ostaviti dijete. Njihov razgovor čula je i Mila, koja također ima dijete, te im rekla neka se u to ne miješaju. Marijana je njihov razgovor shvatila kao kritiku i kao mišljenje da je loša mama. Zbog toga se našla u konfliktu s Lesterom, kojeg je nazvala maminim sinom.

Stanari na otpadu raspravljaju o svojim susjedima koji ne znaju da oni postoje. "Otpadnici" ne uživaju u luksuzu, zadovoljni su malim stvarima. Razveselilo ih je što su si ispekli palačinke, kojima su se sa zadovoljstvom zasladili. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara