BB kućom voze taksiji, u nedjelju ulaze novi stanari

Foto: vb4.emotion.rs

U KUĆI Big Brothera počela je vožnja taksijima. Ukućani su od "gazde" dobili novi zadatak, Slavica i George, koji su i inače taksisti, sada se svojoj strukom bave i u showu. Big Brother im kaže ime stanara ili više njih koje taksisti što prije moraju pronaći u kući. Tko ih prvi nađe, preuzima ih kao mušterije ili mušteriju. Slavica je zadatak shvatila puno ozbiljnije od Georgea i daje sve od sebe. Dok taksisti izvršavaju svoje dužnosti, ostali stanari se loptaju improviziranom loptom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski dio Big Brother kuće je primijetio kako im se BB obraća na hrvatskom, a srpski mediji su se počeli baviti statistikom te sa zgražanjem zaključuju kako, osim što u kući ima najviše Hrvata, stanari sada još moraju slušati i ijekavicu. Iz produkcije showa su objasnili da Big Brother govori i na srpskom i na hrvatskom jer se radi o projektu u kojem ima raznih narodnosti, a glas BB-u posuđuje više ljudi, jer show traje 24 sata na dan. BB ne govori na makedonskom i slovenskom zbog problema sa sporazumijevanjem, modulacijom glasa i titlovanjem.

Srpski mediji pišu i kako će u BB kuću u nedjelju ući novi stanari. Na Košutnjak će tako doći jedan jedan stanar iz Srbije i jedan iz Crne gore, koja za sada još nema svog predstavnika u showu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara