BB Marijana se boji da će morati tražiti novu adresu, Nemeš je pozvao da dođe u njegov stan

Screenshot: YouTube

NEMEŠ i Marijana su nakon primjedbe voditeljice  o tome da svi znaju što se događalo pod plahtama zabrinuti zbog toga što gledatelji misle o njima. "Meni nitko ništa neće vjerovat. Samo me zanima, kako sve izgleda", razmišlja naglas Marijana. Nemeš kaže kako si ljudi uvijek mogu pustiti mašti na volju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo se nadam da ću dobiti dijete", rekla je Marijana, koja je ranije izjavila kako bi za svoju kćer mogla ubiti. "Samo ću morati naći novu adresu", dodala je Šibenčanka. Nemeš je nasjeo i rekao: "Pa imam ja veliki stan". Nakon malo razmišljanja, počeo se vaditi: "Ma nije baš velik, a nije ni moj. Ali tamo živim". Poslije je izjavio kako će se morati poseksati s Bojanom, čisto zato da uspostavi ravnotežu. "Imat ćeš me na duši", na to mu je rekla Marijana. "Bolje na duši nego na gajbi", odvratio joj je glavni zavodnik u kući.

Nikola je s Marijanom tračao Emu, koja je onda banula i prekinula ih. Rekli su kako je ona dobra, ali je često jako naporna. Nikola je odlučio kako se više neće suzdržavati od komentiranja Tamare. Nešto kasnije pozvao ju je u svoj krevet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara