BB Marijana tražila novu fotografiju svoje kćeri, izjavila da planira drugo dijete

Foto: vb4.emotion.rs

BIG BROTHER u zadnje je vrijeme pun iznenađenja. Osim što je stanarima danas još jednom organizirao Koloseum, ispunio je Tamari i Marijani želju te im dao fotografije iz vanjskog svijeta koje su tražile. One su pitale Velikog brata može li im dati nove fotografije Tamarinog dečka Slavena, te Marijanine kćeri Korine. Kad je dobila fotografiju Marijana je bila vidno uzbuđena i plačnim glasom komentirala da joj je kći narasla. Tamari i Bojani pričala je anegdote o Korininom odrastanju, a one su je pokušavale utješiti. Marijanu je posebno pogodilo to što joj se na najnovijoj fotografiji kći ne smije, jer je komentirala kako je Korina uvijek nasmijana.

"Planiram drugo dijete"

Dugo je gledala fotografiju, a njenu je reakciju mogao vidjeti i Nemeš kojeg je to prilično uznemirilo. Otišao je u autobus i tamo jedno vrijeme sjedio sam. Bilo je vidljivo da je tužan, a pritom je nešto recitirao. Umjesto Nemeša, danas je uz Marijanu bio Nikola. Gotovo je cijeli dan bio u njenom društvu, a ona ga je u jednom trenutku čak i mazila. Bojana također tješi Marijanu i ne propušta priliku da je podsjeti na to da je van kuće čeka malo dijete, a možda i suprug. Jučer joj je rekla da bi bila presretna kad bi u njenim godinama imala dijete. Pitala je Marijanu planira li drugo dijete. "Planiram, ali nakon tri i pol godine kad mi istekne ovo. Kad će mi mala imati pet godina", rekla je Marijana, vjerojatno misleći na razdoblje kada mora izvaditi spiralu, jer se spirala stavlja nakon poroda, a traje oko pet godina.

Nemeš sabotirao svoj tim

Veliki Brat je otpadnicima danas dao još jednu priliku da uživaju u luksuznom dijelu kuće. Organizirao im je mali Koloseum u dvorištu. Stanari su morali za što kraće vrijeme proći poligon koji se nalazi u dvorištu i baciti kamen u koš. Otpad su predstavljali Nemeš, Horvat i Nirmal, a stanare kuće Lester, Nikola i Radašin. Otpadnici bi možda pobijedili, no Nemeš je sabotirao svoj tim. Ostali stanari otpada su se naljutili na njega zbog toga, no on im je izložio svoju teoriju prema kojoj se netko s njima poigrava, a on zbog toga sabotira ovakav sustav natjecanja. Kad su se vraćali na otpad, Horvat se sukobio s Duškom koji je izjavio da je bolje što su izgubili jer se djevojke iz kuće ne bi snašle na "smetlištu". Stanari u kući također nisu pretjerano sretni zbog stalnih natjecanja i pružanja još jedne prilike stanarima "smetlišta" da presele u kuću. Marijana smatra da sve to nije u redu i kaže kako joj ne smeta ni preseljenje na otpad, nego činjenica da su se već izborili za ostanak u glavnoj kući i da joj nije opet do borbe oko nečega što su već dobili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara