BB Nemeš: Ne mogu ni zamisliti kako je Marijaninom mužu, ne mislim na to

BB Nemeš: Ne mogu ni zamisliti kako je Marijaninom mužu, ne mislim na to

Foto: vb4.emotion.rs

MARIJANA i Nemeš sve se bolje upoznaju van kreveta i pokušavaju saznati što više jedno o drugom. Za vrijeme jednog od njihovih maženja u dvorištu, požarevački je operni pjevač otkrio što misli o izgledu fatalne Mare. "Nisi savršena. Izdaleka je na tebi sve ful kompletno, ali ono nemaš klasična usta, klasične oči, klasično ovo, klasično ono. Ali sve zajedno u cjelini, sve je savršeno nesavršeno. Nemoj me pogrešno shvatiti", rekao je Nemeš dok je Marijana ležala u njegovom zagrljaju i smješkala se. Nakon njegovog izlaganja ironično mu je rekla: "To je tako super, ono topim se, hvala". Nemeš joj se ispričavao i rekao da samo kaže ono što vidi. "Nemoj više", zamolila ga je njegova draga.

Za njihov status posebno se ovih dana zanima Nikola koji je Marijanu ispitao hoće li seliti u Beograd i smatra li da će se Nemeš brinuti za njenu malu Korinu. "Je l' je to sigurno da ti seliš u Beograd?", upitao ju je Zaprešićanin na što je ona neuvjerljivo odgovorila da to ozbiljno misli. Kad ju je upitao hoće li sa sobom uzeti i svoju djevojčicu, rekla je: "To je moje dijete". Nikola se nije dao smesti: "Je l' Nemeš isto spreman preuzeti odgovornost", pitao ju je. "Pa triba, pa da", rekla je kratko Marijana i na kraju mu kroz smijeh odbrusila: "Aj šuti"!

"Ja da sam vani rekao bih 'Gledaj ovu glupaču glupu koja radi sranja'"

Kasnije su se Nemeš, Nikola i Marijana našli zajedno pred pušionicom pa je Šibenčanka rekla: "Pitaj njega ono što ga želiš pitati, a ne što stalno pitaš mene". Nikola je nakon toga ispitao Nemeša kakve su mu namjere s Marijanom te je li spreman preuzeti svu odgovornost za dijete, jer je od prvog dana znao da je udana i majka male djevojčice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam se sklanjao, nisam pričao s njom, jer mi se odmah svidjela. Svašta sam imao do sad, dovoljno da znam usporediti, čudne su okolnosti. Ne znam koliko sam ih ostavio vani, ali to je sve bilo ništa. Nemoj me krivo shvatiti, super su to bile ženske", pričao je Nemeš i dodao kako može samo zamisliti kako na njihovu vezu gledaju vani. "Ja da sam vani rekao bih 'Gledaj ovu glupaču glupu koja radi sranja', ali upoznao sam tebe i nju i znam što se događa. S druge strane, žao mi je njenog muža", rekao je Nikola, na što je Nemeš dodao: "Ne mogu niti zamisliti kako je njemu, uopće ne mislim na to".

Duško i Horvat pokušavali ušutkati bebu jastukom

Bebe kojih je sve više u BB kući i dalje su glavna zanimacija stanara. Marijana je i dalje sjetna kad vidi male lutke koje plaču. Pričala je stanarima kako bi voljela da je njena Korina u kući, jer smatra da je jako smiješna pa bi sve stanare nasmijavala. Spomenula je i supruga, rekla je kako plovi mjesec dana, a svaki drugi mjesec je kod kuće te joj to jako odgovara. "Navikla sam se", kaže Marijana.

Beba očito dobro utječe na Nirmala i Soraju, jer su se njih dvoje pomirili. Zajedno sa svojom bebom su se izležavali i sunčali u dvorištu, a neki od "roditelja" su zaboravili svoje bebe u kući. Najteže se s bebom snalaze Horvat i Duško. Oni su na razne načine pokušavali ublažiti bebin plač, čak su je i jastukom prekrili. Soraja i Nirmal uživaju kao roditelji, jer mirnije dijete nisu mogli dobiti. Soraja se čak brinula da beba nije bolesna jer uopće ne plače.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara