BB Nemeš o aferi s Marijanom: Ne vrijedi plakati nad prolivenim mlijekom

BB Nemeš o aferi s Marijanom: Ne vrijedi plakati nad prolivenim mlijekom

Screenshot: Youtube

STANARI Big Brother kuće ozbiljno su shvatili svoj tjedni zadatak i postali pravi izviđači. Nakon što su cijeli dan učili znakove, vezanje čvorova, kuhanje hrane na otvorenom, sinoć su pričali priče oko logorske vatre. Nemeš i Soraja u jednom su trenutku ostali sami i počeli se povjeravati jedno drugom. Nemeša je zanimalo koji su im kadrovi iz kuće bili prikazani dok su bili na otpadu. Soraja je rekla da se ne sjeća, a operni pjevač je progovorio o svojim osjećajima prema Marijani: "Nemam što izgubiti. Razmišljam puno o njoj, o tome što će biti. Doći će vrijeme, vidjet ćemo". Soraja ga je počela tješiti govoreći kako on nije nikog silio na ništa: "Što se dogodilo, dogodilo se".

"Prvih osam dana sam je se klonio, izbjegavao sam je, pogotovo kad sam čuo da ima dijete"

Nemeš se nastavio opravdavati. "Jednostavno je među nama bila  neka energija. Takvi smo kakvi smo. Mene je ona na prvi pogled toliko privukla da sam osjetio da nije dobro. Prvih osam dana sam je se klonio, izbjegavao sam je, pogotovo kad sam čuo da ima dijete, ali to je to. Ne mogu protiv sebe, isto kao što nitko ne može protiv sebe", pojasnio je budući operni pjevač. "Što misliš o njenoj obitelji", pitala ga je Soraja na što je Nemeš samo rekao kako ne zna što će biti. "Svi mi na jednu stranu stavljamo posljedice, a na drugu stranu zadovoljstvo. Na koju stranu pretegne vaga, tako se ponašamo, barem je kod mene tako", kaže on. Soraja mu je zatim rekla neka dobro razmisli o svemu, jer još ima dva dana do Koloseuma kada će se ponovo susresti sa bivšim sustanarima. "Ne vrijedi plakati nad prolivenim mlijekom", zaključio je Nemeš, na što mu je ona uzvratila: "Ali moraš razmišljati nad sljedećim prolivenim mlijekom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući dobro obavljenom dnevnom zadatku, stanari će za nagradu večeras imati tulum. Morali su svladati vezanje čvorova, što su gotovo svi uspješno obavili, osim Soraje koja je tražila drugu priliku. Vezanje čvorova su neumorno vježbali u dvorištu, a stanare je svojim upadicama neprestano zabavljao Duško koji za razliku od vezanja čvorova, nikako ne može naučiti signalne znakove. U tome mu pomaže Horvat koji je odlučio s Duškom uvježbati sve pa i one najteže.

Bojani hladno u suknji

Stanari na otpadu danas su pričali o predstojećem Koloseumu i o tome kako moraju biti potpuno spremni. Rekli su Radiši da mora malo više vježbati i dati sve od sebe. Veći dio dana proveli su u radionici, jer im je vani bilo hladno. Veliki brat im je na televizoru pustio ukućane izviđače. Komentirali su ih kako su se lijepo obukli i da su simpatični. Dragana je izjavila da je Ema kraljica i otpadnici su počeli pjevati pjesmu "Arogantna kraljica" za Emu. Ema ih je čula i počela pjevati. U jednom trenutku svi su vidjeli kako su se Horvat i Džordž zagrlili, na što je Radiša rekao da će ga Džordž "opaliti" i da će biti seksa u kući.

Bojana koju je jučer pogodila "otrovna strijela" morala je cijeli dan hodati našminkana, u minici i štiklama. Ujutro joj je trebalo dugo da odluči što će obući te je komentirala kako nema ništa takvo. Isprobavala je Marijaninu odjeću i na kraju obukla suknju te komentirala kako joj je hladno u njoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara