BB Soraja nakon sastavljanja popisa namirnica: Ovoliko nisam pisala ni u školi

Foto: vb4.emotion.rs
Screenshot: Youtube

STANARI Big Brother kuće danas su sastavljali svoj prvi tjedni popis namirnica. Zahvaljujući uspješnoj "reciklaži" kroz protekli tjedan, isto su radili i stanari "smetlišta" koje je Big Brother nagradio određenom svotom novaca. U BB kući popis za kupovinu sastavljali su Soraja, Bojana i Nikola, a George im je pomagao i prigovarao. Kad je nakon nekog vremena rasprava završila, Soraja je izjavila da ovoliko nije pisala ni u školi.


U međuvremenu se nastavlja borba za Emine stvari. Big Brother se obratio stanarima i objasnio im da će ovaj put igra biti malo drugačija. Bojana, Soraja i Nikola natjecali su se u poznavanju kuće i stanara. Morali su staviti maske cvjetova na glavi, a ostali stanari su na table zapisivali svoje odgovore. Za svaki točan odgovor, pomaknuli bi se za korak naprijed, a za svaki netočan, dva nazad. Pobijedila je Soraja pa ju je Ema zavrtjela na kolu sreće i dobila nazad neke svoje stvari.

Stanari otpada su uspješno izvršili tjedni zadatak "recikliranja" nakon čega ih je Veliki brat nagradio određenom svotom novaca. Dragana, Horvat, Duško i Nirmal su prezadovoljni novcem koji su zaradili kao i bonusom koji su dobili kao nagradu. Stanari imaju sat vremena da sastave listu namirnica za slljedeći tjedan. U ostavi su našli ploču i popis s namirnicama. Sastavljanje liste prošlo bez rasprave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara