BB stanari dobili novi pjevački zadatak, Nikola i Tamara izmjenjuju nježne poglede i dodire

Foto: vb4.emotion.rs

STANARI Big Brother kuće su u sklopu tjednog zadatka "Starački dom" dobili danas novo zaduženje. Djedovi i bake moraju što bolje interpretirati pjesmu "Idu dani", a osoblje "Staračkog doma" im se smije dok vježbaju za zadatak.
   
Dok "doktor" Nemeš i "medicinska sestra" Marijana uživaju u svojim emocijama pred očima svih ukućana "kao da sutra ne postoji", na otpadu Soraja i Dragana ratuju. Soraja se žalila na Draganu da je ogovara iza leđa pred Horvatom. Dragana tvrdi da ona nije tračara i da sve kaže u lice. Soraja navodi da joj je drago da zna što tko misli o njoj. Ponovno su se posvađali i Nikola i Džordž. Izvrijeđali su se pred svim ukućanima koji su ih razdvajali uplašeni da svađa ne preraste u nešto više.

Istovremeno, "djedica" Nikola i "spremačica" Tamara koriste svaku priliku da budu jedno pored drugog. Međutim, za razliku od Nemeša i Marijane, koji su prestali obraćati pažnju na reakcije drugih ukućana, ovi "golupčići" se i dalje trude emocije pokazivati daleko od očiju drugih. Nježni, čeznutljivi pogledi i dodiri nikome nisu promakli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara