BB stanari ustvrdili: Nakon Rininog odlaska Mrkvica je totalno "out"!

BB stanari ustvrdili: Nakon Rininog odlaska Mrkvica je totalno "out"!

STANARI u Big Brother kući, koji se polako bliže trećini od zacrtanih 106 dana koliko tamo moraju provesti ako žele glavnu nagradu, jutro su proveli raspravljajući o sportu. Najžustriji među njima, Marko i Tomislav, ustvrdili su kako bi "opalili šamarčinu" našem izborniku Biliću. Budući da su izolirani od svih novijih informacija, pročešljali su stare vijesti iz sporta i politike. Glavna rasprava odvijala se oko još uvijek neprežaljenog poreza naših reprezentativaca od Turske. "Oni su preplaćeni, da ja toliko zarađujem nikad ne bi primio gol", odlučno je tvrdio Marko o našim nogometašima. Tomislav se našao pozvanim odgovoriti, pa je rekao kako njemu sport "nije naročito bitan te da za njega nema previše vremena". "Hajde, Tomo, šta se preseravaš? Direktorice s troje djece imaju vremena za teretanu, gdje ne bi ti imao? Samo se opravdavaš!", odbrusio mu je Marko.

Najžustrije tračerice BB kuće, Lucija i Ornela, konstatirale su da je nakon Rininog izlaska iz Kuće, njezin Mrkvasti totalno "out", a titulu zavodnika dodijelile su Saši. "Nakon što je Rina izašla, Ivan igra neku polu zavodničku igru sa svim stanarkama, jesi li primijetila, Luce?", podrugljiva i tračerski raspoložena bila je Ornela, a Lucija nimalo iznenađena prihvatila je ogovaranje iz leđa. "Ivan je navikao biti u centru pažnje, takav je lik, a na tulumu nakon što je Blonda otišla - svi su ga ignorirali! Očekivao je da će svi oko njega plesati, a nisu", zločesto je primijetila Lucija.

Tomislav ima homoseksualne sklonosti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojke su u zanosu ogovaranja spomenule i Tomislava u kontekstu "onog s kojim ni mrtve pijane ne bi u krevet", pritom insinuirajući kako ima homoseksualne sklonosti. Kad su se pak vratile na tračanje Saše, došle su do zaključka kako je on vrlo poželjan muškarac "jer za sobom zna počistiti". Saša, kojeg bi prema mišljenju Lucije i Ornele u indijanskom društvu prozvali "Onim koji za sobom zna počistiti", ne misli da je titula najvećeg zavodnika nešto posebno, štoviše, Elizabeti se jadao kako mu smeta što su cure baš njega uzele "na zub".

S.C., L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara