BB ukućani igrali se pogađanja rečenica, Lester je najslađi i Tamari i Bojani

BB ukućani igrali se pogađanja rečenica, Lester je najslađi i Tamari i Bojani

Screenshot: PinkTV

JUČER je Big Brother stanarima u sklopu tjednog dao i dnevni zadatak u kojem je svatko od ukućana imao dva pokušaja za signalizirati ostalima rečenicu koju mu je Big Brother izrekao u ispovjedaonici.

Duško je dobio rečenicu "Radojka javi se na fejs". Otišao je u dvorište, zalijepio papir sa slovima i znakovima na staklo i sa zastavicama signalizirao. Ema je imala problema s prenošenjem svoje rečenice "Leptirići su u trbuhu" sustanarima, a Dragana je dobila rečenicu "Želim veliki zagrljaj". Sljedeći u ispovjedaonici je bio Nemeš, koji nije imao problema sa signalizacijom rečenice "Kraljica Klara krala klarinet". Soraja je dobila po njoj najteži zadatak - "Puritanizam mi ne prija". Horvat je bez problema signalizirao "R&B i hip hop moj su đir".

Nikola i Lester su upozorili Big Brothera da će uskoro između njih doći do konflikta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom dana su Tamara i Bojana u ispovjedaonici na otpadu zatražile od Big Brothera šećer. U tom duhu, on ih je pitao tko im je najslađi ukućanin. Prvo su se smijale i šalile, ali su na inzistiranje Big Brothera dale svoj odgovor na pitanje - obje su izdvojile Lestera. Budući da je Tamara ponovila Bojanin odabir, Big Brother joj je rekao da ne prepisuje od Bojane i pitao je je li joj Bojana u svemu uzor. Bojana i Tamara imaju odličnu komunikaciju, tako da je Tamara na pitanje Big Brothera dala pozitivan odgovor.

Dok su se Tamara i Bojana međusobno hvalile, Slavica je po ulasku u ispovjedaonicu kazala kako se razočarala u Dražena. Po njenom mišljenju se Dražen promijenio i ona svakodnevno uviđa njegove mane. Nikola i Lester su upozorili Big Brothera da će uskoro između njih doći do konflikta. Razlog tome će biti Dragana za čije se srce bore mnogi muški stanari.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara