BB: Zdravko Čolić i Lokice donijeli "otpadnicima" boravak u luksuznoj kući

Foto: Emotion

U BIG Brotheru sinoć je bilo poprilično burno. Naime, Nemeševa predaja u malom Koloseumu izazvala je negativne reakcije i kod ukućana kuće. Uvrijeđeni su jer smatraju da su ih "otpadnici" pustili. Nemeš je svojim potezom postigao to da su sada i jedni i drugi stanari razočarani. Soraja i Ema sjedile su tužne u radionici, a Horvat i Nirmal uhvatili su se ogovaranja Nemeša. Pričali su o njegovom pretvaranju, a dok je Horvat rekao da se ne ljuti na Nemeša, Nirmala je njegov potez jako pogodio.

Stanari ogovarali Nemeša

Horvat je zamjerio svojim cimerima što nitko ništa Nemešu nije rekao. Soraja nije ništa očekivala od njega pa mu nema što ni reći, a Ema smatra da je bio sebičan. Nemeš je svoj postupak objasnio kao borbu protiv manipulacije. Naime, on ne želi da Big Brother njima manipulira. Ipak, Big Brother je za njih smislio nove želje jer u kući samo on odlučuje. Stoga su ubrzo imali igru u duhu Zdravka Čolića i Lokica. Kapetani Horvat i Nikola odabrali su po dvoje predstavnika svoje ekipe. Horvat je odabrao Nirmala, a Nikola Tamaru i Marijanu.

Čolić i Lokice donijele "otpadnicima" boravak u luksuznoj kući

Budući da se Horvat našao u luksuznoj kući, zajedno s Nirmalom predstavljat će svoj tim. Nirmal, Horvat, Marijana i Tamara susreli su se u još jednom Koloseumu. Marijana i Nirmal imali su zadatak da svom paru, Tamari ili Horvatu, u lijevak koji imaju na glavi, ubace što više loptica. Koloseum su otvorile Marijana i Tamara, a među njima se našao i Nirmal, koji je ometao Marijanu. Poslije toga na red su došli i "otpadnici" pa je Marijana tijekom ubacivanja ometala Nirmala. Ipak, nije joj uspjelo pa su "otpadnici" osvojili nagradu, odnosno boravak u luksuznoj kući.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara