BB-ovci štrikaju i kritiziraju: Slavica je preozbiljna, Nikola je previše pio

Foto:

U POPULARNOJ Big Brother kući vlada mirna atmosfera. "Starčići" i osoblje "staračkog doma" bavi se aktivnostima primjerenima tjednom zadatku. Dobili su zadatak da nauče štrikati, a kako se to radi, naučit će ih Slavica. Ona je pomalo nervozna u posljednje vrijeme, pa se porječkala s Radašinom, no poslije se ispričala. Kuhar Radašin pripremao je jelo, a kasnije je se bacio na zafrkanciju te provocirao Slavicu. Dok je o njoj razgovarao sa Džordžom, zaključili su da je preozbiljna i odlučili da će je od sada više zafrkavati.

Bojana i Mila krate vrijeme razgovorom o vanjskom svijetu. Nedostaju im njihove obitelji. Nakon što je s Radašinom tračao Slavicu, Džordž je odlučio udijeliti pokoji savjet Nikoli. Našao ga je pred pušionom pa su još raspravljali o svađi koju su imali i nakon koje su se pomirili. Džordž misli kako je Nikola previše popio, a on se slaže i odlučuje da će pokušati smanjiti s alkoholom.

Horvat ludo živi i ne može uštedjeti novac

Vatreni kućni par, Nemeš i Marijana, danas nisu baš raspoloženi. Nemeš je s Nikolom raspravljao o događajima pod plahtom, a kasnije je Nikola igrao šah s Lesterom. Otpadnici razgovaraju o novcu. Horvat kaže da živi ludo pa ne može štedjeti, a to ne uspijeva ni Soraji. Ona obožava prijateljima kupovati darove, jer se tada dobro osjeća. Život na smetlištu razveseljava Duško, koji je svoje sustanare nasmijao pričajući im o tome kako je s Big Brotherom razgovarao o tome koliko voli žene. Nirmal je danas bio glavni kuhar, a Dragana je bila toliko glavna da je prije svih sjela za stol i jela uhu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara