Ben Affleck: Mazanje guze J.Lo zamalo mi je uništilo karijeru

PET GODINA nakon prekida s Jennifer Lopez, glumac se za medije prisjetio faze u kojoj je bio omiljena paparazzi meta, ističući kako mu je mnogo stvari iz te poslovno nesretnog razdoblja ostalo u lošem sjećanju. Spot za pjesmu "Jenny From the Block" prema njegovom priznanju spada u tu kategoriju, a Affleck smatra i da je zbog lošeg odabira evenata i projekata s bivšom djevojkom zamalo uništio karijeru.

Spot za pjesmu "Jenny From the Block" bavi se privatnim životom latino pjevačice, a u nekoliko kadrova na luksuznoj se jahti vidi i njezin tadašnji dečko Ben Affleck. Kadar u kojem joj namaže, pa poljubi stražnjicu, jedna je od stvari koje, priznaje, žali što je učinio. "Ako moram izdvojiti nešto zbog čega mi je jako žao, onda je to taj spot. Ali bilo je jako davno, nastavio sam dalje sa životom. I čisto da se zna - je li uništila moju karijeru? Nije", rekao je 35-godišnji glumac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ben i Jennifer 2003. godine su snimili film "Gigli", koji je vrlo brzo proglašen jednim od najgorih filmova svih vremena, a osvojio je i nekoliko Zlatnih malina. Affleck je medijima priznao kako je neuspjeh filma utjecao na njegov odnos s Jennifer Lopez, ali nisu prekinuli zbog debakla na blagajnama. "U jednom sam trenutku shvatio da je naša veza postala predstava za druge", rekao je Affleck, misleći na činjenicu da je par bio pod stalnom opsadom paparazza.

Danas je Affleck pravi obiteljski čovjek - u lipnju 2005. godine oženio je glumicu Jennifer Garner, a upoznali su se na snimanju kino hita "Daredevil".Za razliku od faze s latino pjevačicom, Affleck više nije na piku paparazzima, a slobodno vrijeme uglavnom provodi sa suprugom i kćerkicom Violet Anne, koja će uskoro napuniti tri godine.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara