Berlusconi potrošio 34 milijuna eura tijekom godine dana na poklone ljubavnicama

Foto: AFP

"PAPIJEVE DJEVOJKE", kako talijanski mediji nazivaju mlade ljubavnice Silvija Berlusconija, tijekom godine dana dobile su darove u vrijednosti 34 milijuna eura. Tu vijest danas su objavili talijanski mediji, a informacije su razotkrivene tijekom istrage oko afere između Silvija i maloljetne prostitutke Ruby.

Saznalo se da je milijarder novac trošio na nakit, kravate, starine, unajmljivanje dvorca, troškove komunalija, a čak je i dio donirao u dobrotvorne svrhe. Berlusconijeva velikodušnost ne bi bila toliko zanimljiva javnosti da se on trenutačno ne nalazi u središtu nekoliko afera, a stanovnici Italije pitaju se je li Silvio trošio njihov ili svoj novac.

Navodno bogataš nije ni pitao za cijene već je sve plaćao bez pogovora samo kako bi njegove cure bile sretne. Niti jedna nije to opovrgnula. Štoviše, djevojke su rado primale velikodušne darove pa je tako Angela Sozio dobila 100.000 eura, Berlusconijeva tajnica za "svadbeni poklon" račun je podebljala za 40.000 eura, a Noemi Lezitia za 20.000 eura.

Berlusconijev odvjetnik Niccolo Ghedini sve te navode prokomentirao je kao narušavanje privatnosti, ali nije potvrdio niti demantirao dobiva li 441.000 eura godišnje plaće jer zastupa Berlusconija na sudu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara