Berlusconi priznao face-litfing

TALIJANSKI premijer Silvio Berlusconi priznao je novinarima da je bio odsutan zbog plastične operacije na licu, faceliftinga i u petak svi listovi kao glavne naslove prvih stranica objavljuju njegovu izjavu: "Obavio sam generalku".

Talijanska glasila prenose kako se Berlusconi pojavio izmijenjena izgleda i svi listovi uspoređuju njegove slike prije 23. prosinca 2003., od kada se više nije pojavljivao u javnosti, sa slikama snimljenima u četvrtak u rimskoj Ulici dei Coronari kamo je otišao nešto kupiti u antikvarijat, najvjerojatnije dar španjolskom premijeru Joseu Mariji Aznaru, koji je s obitelji u četvrtak navečer stigao u Rim. Aznara je u petak primio Ivan Pavao II.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na slikama se vidi golema razlika u izgledu Berlusconijeva lica. Nije samo otklonio vrećice ispod očiju, kako se pretpostavljalo, već je zategnuo i podbradak.

Berlusconi je bio i na dijeti, tako da sada izgleda vitkije i mlađe. U subotu će u Rimu predvoditi golemi spektakl u povodu 10. godišnjice izlaska na političku pozornicu i osnivanja pokreta Naprijed Italijo.

Listovi objavljuju kako je Berlusconijev face-lifting bez presedana: nijedan premijer nije se podvrgnuo bolnoj plastičnoj operaciji na licu da bi izgledao mlađe. Berlusconi drži kako je i izgled političara važan te je, kako je sam kazao, načinio "generalku": reviziju svoga lica i tijela, kao što se nakon određenog broja kilometara pregledava i popravlja motor automobila.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara