Besplatni hosting za vjerske ustanove

KAO NOVI poticaj razvoju informatizacije vjerskih organizacija Netcro Communications je pokrenuo trajnu akciju besplatnoga smještaja web stranica na Internet kao i drugih pratećih usluga na rok od 12 mjeseci za sve vjerske ustanove i organizacije u Hrvatskoj i široj regiji.

Smještaj web stranica uključuje dvije tehnološke platforme, Windows 2003 i Linux Sun, sa vrlo brzim serverima nove generacije. Sustav je u cijelosti automatiziran tako da je za instalaciju web stranica potrebno svega 3 minute.

Akcija "Besplatni smještaj web stranica na Internet" trajnog je karaktera i sveobuhvatna je (bez obzira da li netko već ima web stranice ili ih tek želi raditi), a nakon isteka beplatnoga perioda, Netcro za nastavak korištenja svojih usluga osigurava najpovoljnije cijene na hrvatskom tržištu.

Važno je napomenuti da kodeks ponašanja na Internetu i korištenja usluga kojega je Netcro usvojio u potpunosti je sukladan moralnim pravilima i pravnim okvirima. Pored toga Netcro od 1. prosinca do konca godine nudi poseban Božićni popust od 20% za sve svoje usluge i sve korisnike. Svi ostali detalji mogu se naći na www.netcro.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara