Besplatno ljetovanje uz Dentech

Besplatno ljetovanje uz Dentech
Foto: Press

PAŽNJA! Pažnja! Splitska stomatološka ordinacija Dentech poklanja pacijentima koji se odluče za ortodontsku terapiju Invisalign besplatno ljetovanje! Zvuči zanimljivo? Da, i nama isto. Ne radi se o navlakuši. Stvar je zapravo vrlo jednostavna, pa čitajte dalje!

Imate neravne zube, nepravilan zagriz i generalno niste zadovoljni estetikom svog osmijeha? Ne želite nositi klasične zastarjele aparatiće s metalnim bravicama? Odlično. Vjerojatno ste idealan kandidat za Invisalign ortodontsku terapiju. Pa krenimo redom.

                            

Što je to Invisalign?

Invisalign sustav ortodontske terapije sastoji se od niza prozirnih udlaga koje se mogu samostalno skidati i stavljati po potrebi. Svaka takva udlaga polako mijenja položaj zubi, pomičući ih horizontalno i vertikalno, a može ih čak i rotirati onda kada je to potrebno.

Invisalign sustav je učinkovit i kod kompliciranih slučajeva. S inovacijama poput ove, zubi se mogu pomicati puno preciznije, a rezultati su vidljivi u svakoj fazi terapije.

Koje su prednosti Invisalign sustava?

Invisalign je diskretan, neprimjetan, zbog čega se ova terapija često naziva nevidljivom ortodoncijom. Uz to, odlasci kod stomatologa postaju rjeđi, a trajanje terapije je u prosjeku 50% kraće. Napredna tehnologija garantira i izvrsne rezultate. Invisalign je bolja i zdravija solucija od klasičnog aparatića jer osigurava veću higijenu zubi i time ne pogoduje stvaranju karijesa. Osim toga, nudi veća udobnost i ugodnost nošenja aparatića.

U Dentechovom timu stručnjaka odnedavno savjetodavnu i edukacijsku ulogu obavlja i poznati talijanski ortodont dr. Michele Troianiello koji je svoju karijeru izgradio u afirmiranim klinikama u Pragu i Berlinu. Povodom svih ovih novosti pozivamo vas da se odlučite za Invisalign u Dentechu te vam poklanjamo besplatan vikend u Sunny  Promenade apartmanima u centru Splita! Spojite ugodno s korisnim, uživajte u dalmatinskom suncu i moru te obnovite svoj osmijeh! Dentech nudi besplatan smještaj za 2 osobe tijekom dijagnostike i dolazaka na kontrole. Uz obaveznu provjeru raspoloživosti apartmana za određeni datum!

Za više informacija nazovite 021 488 699 ili pišite na info@dentech.hr

Želimo vam da se lijepo provedete i vratite kući nasmijani, sretni i zadovoljni!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?