Beyonce nije mogla sakriti da joj smeta što Jay Z priča s drugom, snimka je hit

Beyonce nije mogla sakriti da joj smeta što Jay Z priča s drugom, snimka je hit
Screenshot: Twitter

BEYONCE i njen muž Jay Z u srijedu su uživali u prvom redu na košarkaškoj utakmici Golden State Warriorsa i Toronto Raptorsa u društvu vlasnika Golden State Warriorsa Joea Lacoba i njegove supruge Nicole Curran, a snimka tog događaja postala je hit na društvenim mrežama zbog Beyonceinog ponašanja.

Nakon što je ESPN na Twitteru objavio video na kojem Jay Z i Nicole razgovaraju, dok Beyonce sjedi između njih, korisnici su počeli komentirati njen izraz lica i nezadovoljstvo koje se jasno vidi na snimci.

Nicole se u jednom trenutku nagnula prema Jayju kako bi mu nešto rekla, na što se Beyoncin izraz lica odmah promijenio te je kolutala očima i čekala da završe. Potom se pomaknula tako da ju je blago gurnula nazad prema mjestu gdje sjedi kako bi prestala pričati s Jayem, a ta scena pokrenula je lavinu komentara korisnika na društvenim mrežama.

"Čini se kako se Beyonce ne sviđa da itko razgovara s Jayem", napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao: "Pogledajte joj facu."

"Beyonce ju ne može podnijeti, bolje joj je da pusti njenog muškarca na miru", napisala je jedna cura. "Jay Z više nije takav gangster pored nje", složio se treći korisnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Curran (@warriornicole)

Nakon što je shvatila kako je video postao viralan i da svi pričaju o njoj i Beyonce, Nicole je na Instagramu objavila fotografiju s Beyonce s utakmice uz opis: "Svi bismo se međusobno trebali podržavati." Ubrzo su ljudi ispod svih njenih fotografija počeli ostavljati emotikon pčelice, referirajući se na "Queen B" pa je Nicole ubrzo ukinula komentiranje na svom profilu kako bi stala tome na kraj.

Podsjećamo, krajem 2017. godine Jay Z je priznao da je varao Beyonce. Par je imao ozbiljnu bračnu krizu, a o njegovoj nevjeri oboje su progovorili u svojim pjesmama. Upravo su zbog Beyonceina albuma Lemonade i Jayjova 4:44 krenule spekulacije o prijevari koju je reper na kraju i priznao. Mnogi obožavatelji referirali su se na to u svojim komentarima te tako pokušali objasniti Beyoncein ispad na snimci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara